Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 22.03-07.05.2024
Amuse Bouche
Krabbe salat
Kalve tartar, aspargessuppe,
Byggryn & kamskjell
Asparges
Løyrom, nori og rødløk
Gressløk- smørsaus
F,M,Su,Gh
Sjøkreps
Sesam, mango, hoisin shimegi, sortkål og koriander
Skalldyr-ingefærskum
S,E,Su,G,Ses
Akkar & hellefisk
Sort hvitløk, avocado, fennikel og dvergbasillikum
Brunet smør, kapers og sitron kaviar
B,E,M,Su,Se
Ishavsrøye
Squash, agurk, purre, og dill
Blåskjell-pepperrotveloute
F, E,M,Su
Breiflabb
Morkel, selleri, artiskokk, gulerot og tindved
Rødvin-morkelsaus
F,M,Su,Gh
Så hviler vi
Tonic og agurk
E,Su,M
And
Hjerte, jordskokk og reddik
Estragonsaus
M,Su,
Storfe
Potet, grønnkål, knutekål, sjalottløk, salsa verde
Grønnpeppersaus
M,Su,E,G
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M,
Creme fraiche & rød appelsin
Mandel og marsipan
M,E,Na,
Petit Four
Lime terte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt
Makron, hvit luoire konfekt med bringebær
Meny kr. 2195,- Vinmeny kr. 1945,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit