Selskapsmenyer
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandringer av våre menyer, kan forekomme daglig.
fra 15.10-12.11.2025
Smaksmeny
Amuse-bouche
Løyrom & Ørret
Skalldyrsuppe & Sjøkrepsklo
Makrellstørje
Hellefisk
Nepe, reddik og rødløk
Kapershollandaise
Sjøkreps
Sortkål, estragon og grønn pepper
Sjøkrepsconsomme
Jordskokk
Ingefær, sort hvitløk og squash
Misosmørsaus
Piggvar
Sitron, gulbete og taglerini
Røkt piggvarveloute
Breiflabb
Gresskar, rosettkål, kyllingskinn og skorsonerrot
Krabbevinagrette
Reinsdyr
Skank, rosenkål, solbær og einebær
Kremet viltsaus
Lam
Grønnkål, kålrot, kantarell og gulrot
Steinsopp- lammesaus
Norsk ost
Aprikoskompott, pecan, maltbrød, knekkebrød,
rosiner og basilikumhonning
Multe
Rømme, vanilje og hasselnøtt
Eple
Mascarpone, mandel og karamell
Petit Four
Mangosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, solbær konfekt
Meny kr. 2495,- Vinmeny kr. 2225,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Meny 1
Amuse-bouche
Løyrom & Ørret
Skalldyrsuppe & Sjøkrepsklo
Makrellstørje
Hellefisk
Nepe, reddik og rødløk
Kapershollandaise
Jordskokk
Ingefær, sort hvitløk og squash
Misosmørsaus
Breiflabb
Gresskar, rosettkål, kyllingskinn og skorsonerrot
Krabbevinagrette
Lam
Grønnkål, kålrot, kantarell og gulrot
Steinsopp- lammesaus
Norsk ost
Aprikoskompott, pecan, maltbrød, knekkebrød,
rosiner og basilikumhonning
Eple
Mascarpone, mandel og karamell
Petit Four
Mangosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, solbær konfekt
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1875,- Kr. 1625,-
6 retter Kr. 1975,- Kr. 1725,-
Meny 2
Amuse-bouche
Løyrom & Ørret
Skalldyrsuppe & Sjøkrepsklo
Makrellstørje
Sjøkreps
Sortkål, estragon og grønn pepper
Sjøkrepsconsomme
Piggvar
Sitron, gulbete og taglerini
Røkt piggvarveloute
Reinsdyr
Skank, rosenkål, solbær og einebær
Kremet viltsaus
Norsk ost
Aprikoskompott, pecan, maltbrød, knekkebrød,
rosiner og basilikumhonning
Multe
Rømme, vanilje og hasselnøtt
Petit Four
Mangosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, solbær konfekt
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 2195,- Kr. 1625,-


