Statholdergaarden

Selskapsmenyer

 

 

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Fra 07.05.2025 - 10.06.2025

Smaksmeny

Amuse bouche
Løyrom & Ørret
Aspargessuppe & Brandad
Andehjerte

***
Røye
Agurk, blåskjell og løk
Pepperrot-blåskjellsaus
***
Sjøkreps
Fennikel, blomkål og dill
Sjøkrepssuppe
***
Grønn asparges
Rødbete, reddik, gnocchi, hasselnøtt og kjørvel
Ramsløkshollandaise
***
Breiflabb
Mizoglace, artisjokk, purre, og rød shiso
Eple og hylleblomst buljong
***
Piggvar
Spisskål, gulrot, erter og estragon
Røkt piggvarvelouté
***
Sitron
Mynte
***
Vaktel
Boc choi, vårløk, hvit asparges, sort hvitløk og karse
***
Kalv
Grønnkål, potet, morkel, brissel og persille
Grønn peppersaus
***
Norsk ost
Tindved, pecan, honning, knekkebrød
***
Rabarbra
Vanilje
***
Jordbær
Hvit sjokolade, lime, pistasj og nyr
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt

Meny kr. 2495,-                            Vinmeny kr. 2225,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00

 

 

 

Meny 1

Amuse bouche
Løyrom & Ørret
Aspargessuppe & Brandad
Andehjerte

***
Røye
Agurk, rødløk, blåskjell og løk
Pepperrot-blåskjellsaus
***
Grønn asparges
Rødbete, reddik, gnocchi, hasselnøtt og kjørvel
Ramsløkshollandaise
***
Piggvar
Spisskål, gulrot, erter og estragon
Røkt piggvarvelouté
***
Kalv
Grønnkål, potet, morkel, brissel og persille
Grønn peppersaus
***
Norsk ost
Tindved, pecan, honning, knekkebrød
***
Jordbær
Hvit sjokolade, lime, pistasj og nyr
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt

Meny                                       Vinmeny
               5 retter Kr. 1875,-                     Kr. 1625,-              
               6 retter Kr. 1975,-                     Kr. 1725,-              

 

 

Meny 2

Amuse bouche
Løyrom & Ørret
Aspargessuppe & Brandad
Andehjerte

***
Sjøkreps
Fennikel, blomkål og dill
Sjøkrepssuppe
***
Breiflabb
Mizoglace, artisjokk, purre, og rød shiso
Eple og hylleblomst buljong
***
Lime
Yoghurt
***
Vaktel
Boc choi, vårløk, hvit asparges, sort hvitløk og karse
Vaktelconsomme
***
Norsk ost
Tindved, pecan, honning, knekkebrød
***
Rabarbra
Vanilje og yuzu
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt


Meny                                    Vinmeny
           5 retter Kr. 2130,-                      Kr. 1625,-