Statholdergaarden

Selskapsmenyer

Vi holder restaurantene lukket grunnet Covid-19 situasjonen.

Vi håper at verden normaliseres og at vi snart kan åpne. Vi venter på klarsignal fra myndighetene vedrørende skjenkebevilling.  

Vi svarer på telefonen hverdager mellom 11.00-16.00 og vi besvarer epost. Ta vare på hverandre. Hjertelig velkommen ved neste anledning!   

 

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

 

 

Smaksmeny

Laks & kamskjell
Løyrom og gressløk
Pepperrot- urtesaus
***

Sjøkreps
Agurk og rotgrønnsaker
Sjøkrepssmørsaus
***

Kongekrabbe
Tortellini og petit pois
Blåskjell- trøffelsuppe
***

Akkar
Hvitløk, koriander, crosne og grønnkål
Chilisaus
***

Breiflabb
Sortpepper, spinat, gulrot og traktkantarell
Dillsaus
***

Torsk
Jordskokk, løk og timian
Rødvinsaus
***

Så hviler vi
Sitrus, yoghurt og pepper
***

Andebryst
Andehjerte, eple, rosenkål og sopp
Granateplegastrique
***

Hjort
Kvede, rosettekål, hasselnøtter og sjalottløk
Steinsoppsaus
***

Norsk ost
Honning, pekannøtter, Tindved, rosiner og brød
***

Plomme
Sjokolade og bringebær
***

Eple
Nyr og karamell

Meny kr. 1975,-                            Vinmeny kr. 1750,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.


Meny 1

Laks & kamskjell
Løyrom og gressløk
Pepperrot- urtesaus
***
Akkar
Hvitløk, koriander, crosne og grønnkål
Chilisaus
***
Torsk
Jordskokk, løk og timian
Rødvinsaus
***
Hjort
Kvede, rosettekål, hasselnøtter og sjalottløk
Steinsoppsaus
***
Norsk ost
Honning, pekannøtter, Tindved, rosiner og brød
***
Eple
Nyr og karamell

Meny                                Vinmeny

5 retter Kr. 1375,-                            Kr. 1240,-
6 retter Kr. 1475,-                            Kr. 1340,-

 

 Meny 2

 Sjøkreps
Agurk og rotgrønnsaker
Sjøkrepssmørsaus
***
Breiflabb
Sortpepper, spinat, gulrot og traktkantarell
Dillsaus
***
Andebryst
Andehjerte, eple, rosenkål og sopp
Solbærsaus
***
Norsk ost
Honning, pekannøtter, Tindved, rosiner og brød
***
Pasjonsfrukt
Bringebær, vanilje og mandel

 

 Meny                                  Vinmeny

 5 retter Kr. 1475,-                Kr. 1240,-