Statholdergaarden

Selskapsmenyer

 

 

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Fra 26.03.2025 - 06.05.2025

Smaksmeny

Amuse bouche
Løyrom & Ørret
Aspargessuppe & Brandad
Andehjerte

***
Kveite
Sitrus, vårløk, rødløk og persille
Røkt kveitesaus
***
Kamskjell
Knutekål, rosmarin og ramsløk
Kamskjell consommé
***
Akkar
Jordskokk, sort sesam, og sjalottløk
Blåskjellsmørsaus
***
Asparges
Artisjokk, grønnkål og kjørvel
Asparges vin-jaune saus
***
Breiflabb
Mizo, broccolini, morkel, squash og rug
Skallsdyrvinagrette
***
Lime
Yoghurt
***
Vaktel
Selleri, erter, og eple
Eplecidersaus
***
Kalv
Gulrot, spisskål, holtefjell xo og potet
Salviesaus
***
Norsk ost
Aprikos, honning, knekkebrød, nøtter og maltbrød
***
G35 & brunet smør
Rømme og tindved
***
Melkesjokolade
Tonkabønne, banan, whiskey, vanilje og pasjonsfrukt
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt

Meny kr. 2350,-                            Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00

 

 

 

Meny 1

Amuse bouche
Løyrom & Ørret
Aspargessuppe & Brandad
Andehjerte

***
Kveite
Sitrus, vårløk, rødløk og persille
Røkt kveitesaus
***
Asparges
Artisjokk, grønnkål og kjørvel
Asparges vin-jaune saus
***
Breiflabb
Mizo, broccolini, morkel, squash og rug
Skallsdyrvinagrette
***
Kalv
Gulrot, spisskål, holtefjell xo og potet
Salviesaus
***
Norsk ost
Aprikos, honning, knekkebrød, nøtter og maltbrød
***
Melkesjokolade
Tonkabønne, banan, whiskey, vanilje og pasjonsfrukt
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt

Meny                                       Vinmeny
               5 retter Kr. 1750,-                     Kr. 1525,-              
              6 retter Kr. 1850,-                      Kr. 1625,-              

 

 

Meny 2

Amuse bouche
Løyrom & Ørret
Aspargessuppe & Brandad
Andehjerte

***
Kamskjell
Knutekål, rosmarin og ramsløk
Kamskjell consommé
***
Ishavsrøye
Hvit asparges, artisjokk, grønnkål og kjørvel
Asparges vin-jaune saus
***
Lime
Yoghurt
***
Vaktel
Selleri, erter, og eple
Eplecidersaus
***
Norsk ost
Aprikos, honning, knekkebrød, nøtter og maltbrød
***
G35 & brunet smør
Rømme og tindved
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt


Meny                                    Vinmeny
           5 retter Kr. 2010,-                      Kr. 1525,-