Statholdergaarden

Selskapsmenyer

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.

Selskapsmenyer Statholdergaarden 3/1 2020- 29/1 2020
Meny 1

Kamskjell & laks
Spisskål, Shimengisopp og koriander
Skalldyr- sitrongressbuljong
***

Jordskokk & sort trøffel
Eple og sitrontimian
Eplegastrique
***

Skrei
Rosenkål, blomkål, skorsonerrot, bacon og erter 
Petit poissaus 
***

Hjort
Pølse, kvede, purre og grønnkål
Havtornsaus
***

Norsk ost
Honning, pekannøtter, aprikos, rosiner og brød
***

Mango & Champagne
Hasselnøtt og karamell

Meny                                Vinmeny

4 retter Kr. 1275,-                             Kr. 1140,-
5 retter Kr. 1375,-                            Kr. 1240,-
6 retter Kr. 1475,-                            Kr. 1340,-

 

 

Meny 2

Akkar
Oliven, parprika og sortkål
Hvitløkskum
***

Piggvar
Fennikelterte og løk
Skalldyrsmørsaus
***

Due
Rips, selleri og rosettekål
Sjalottløksaus
***

Norsk ost
Honning, pekannøtter, aprikos, rosiner og brød
***

Pasjonsfrukt & sjokolade
Bringebær og popcorn

 

Meny                                  Vinmeny

 4 retter Kr. 1375,-                Kr. 1140,-
  5 retter Kr. 1475,-                  Kr. 1240,-

 

 

Smaksmeny

Kamskjell & laks
Spisskål, Shimengisopp og koriander
Skalldyr- sitrongressbuljong

Sjøkreps
Rødløk og estragon
Hollandaise

Akkar
Oliven, parprika og sortkål
Hvitløkskum

Jordskokk & sort trøffel
Eple og sitrontimian
Eplegastrique

Piggvar
Fennikelterte og løk
Skalldyrsmørsaus

 Skrei
Rosenkål, blomkål, skorsonerrot, bacon og erter  
Petit poissaus 

Så hviler vi
Nyr, agurk og dill

Due
Rips, selleri og rosettekål
Sjalottløksaus

Hjort
Pølse, kvede, purre og grønnkål
Havtornsaus

Norsk ost
Honning, pekannøtter, aprikos, rosiner og brød

Sjokoladesandwich
kirsebær

Mango & Champagne
Hasselnøtt og karamell

 

Meny kr. 1975,-                            Vinmeny kr. 1750,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.