Statholdergaarden

Selskapsmenyer

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.


Meny 1


Hellefisk
Løyrom, squash og rødløk
***

Sjøkreps
Blomkål og sjøkrepsbuljong
***

Torsk
Terte, purre, mandelpotet,
aspargesbønner, byggryn og grønnkål
Soya- hvitløksaus
***

Andebryst
Pølse, rødkål, jordskokk og brokkoli
Kirsebærsaus
***

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
***

Rød appelsin & hvit sjokolade
Julekule og marengs

 

Meny                                 Vinmeny

4 retter Kr. 1245,-                             Kr. 1110,-
5 retter Kr. 1345,-                            Kr. 1210,-
6 retter Kr. 1445,-                            Kr. 1310,-




Meny 2

 Kamskjell & laks
Avocado, fennikel, estragon og sitron
***

Breiflabb
Hjertesalat, shiitake og ingefær
Sitrongress- limesaus
***

Reinsdyr
Eple, rosettekål og stjerneløk
Rosmarinsaus
***

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
***

Mascarpone og marsala
Pære og mynte

 

Meny                                   Vinmeny

 4 retter Kr. 1345,-                Kr. 1110,-
  5 retter Kr. 1455,-                  Kr. 1210,-

 

 Smaksmeny

Hellefisk
Løyrom, squash og rødløk
Beurre blanc
***

Sjøkreps
Blomkål og sjøkrepsbuljong
***

Kamskjell & laks
Avocado, fennikel, estragon og sitron
***

Gravet hjort
Timian, rosenkål, løk og granateple
Gastrique
***

Breiflabb
Hjertesalat, shiitake og ingefær
Sitrongress- limesaus
***

Torsk
Terte, purre, mandelpotet, aspargesbønner, byggryn og grønnkål
Soya- hvitløksaus
***

Så hviler vi
Petit pois og kokos
***

Reinsdyr
Eple, rosettekål og stjerneløk
Rosmarinsaus
***

Andebryst
Pølse, rødkål, jordskokk og brokkoli
Kirsebærsaus
***

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
***

Pepperkake
Sjokolade og gløggsorbet
***

 Rød appelsin & hvit sjokolade
Julekule og marengs
***

 

Meny kr. 1950,-                            Vinmeny kr. 1725,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.