Selskapsmenyer
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Perioden 08.02-21.03 2024
Smaksmeny
Amuse Bouche
Kyllingleverkrem, løyrom
Brandade krokett, rød curry suppe,
Byggryn risotto, reinsdyr hjerte
Røye & krabbe
Dill, fennikel, potet og squash
Blåskjell-Vermuthvelouté
Sjøkreps & gnocchi
Løk, og aspargesbønner
Sjøkrepssmørsaus
Selleri
Morkel, hasselnøtt og rødløk
Ripsvinaigrette
Piggvar
Mango, chili, tempura, shiitake, blomkål, koriander
Brunet piggvar ingefærbuljong
Skrei
Purre samosa, erter, rødbete, grønnkål,
Eplevelouté
Så hviler vi
Yuzu, yoghurtsorbet, eple
Vaktel
Steinsopp, crosne, jordskokk, reddik
Sjalottløksaus
Kalv
Mizo glasert brissel, pepperrot, gulrot, persille, og rosenkål,
Bordelaise saus
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Sitron & mascarpone
Mascarponemousse, Amalfi sitron, vanilje og brunet smør
Petit Four
Lime terte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Solbær makron, hvit luoire konfekt med bringebær
Meny kr. 2195,- Vinmeny kr. 1945,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Meny 1
Amuse Bouche
Kyllingleverkrem, løyrom
Brandade krokett, rød curry suppe,
Byggryn risotto, reinsdyr hjerte
Røye & krabbe
Dill, fennikel, potet, squash og sjøsalat
Blåskjell-Vermuthvelouté
***
Selleri
Morkel, hasselnøtt og rødløk
Ripsvinaigrette
***
Skrei
Purre samosa, erter, rødbete og grønnkål
Eplevelouté
***
Kalv
Mizo glasert brissel, pepperrot, gulrot, persille, og rosenkål,
Bordelaise saus
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Sitron & mascarpone
Mascarponemousse, Amalfi sitron, vanilje og brunet smør
Petit Four
Lime terte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Tindved makron, hvit luoire konfekt med bringebær
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1640,- Kr. 1425,-
6 retter Kr. 1745,- Kr. 1525,-
Meny 2
Amuse Bouche
Kyllingleverkrem, løyrom
Brandade krokett, rød curry suppe,
Byggryn risotto, reinsdyr hjerte
Sjøkreps & gnocchi
Løk, og aspargesbønner
Sjøkrepssmørsaus
***
Piggvar
Mango, chili, tempura, shiitake, blomkål og koriander
Brunet piggvar ingefærbuljong
***
Vaktel
Steinsopp, crosne, jordskokk og reddik
Sjalottløksaus
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Kaffe og hasselnøtt
Dulchey leche cremaux og hasselnøttis
Petit Four
Lime terte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Tindved makron, hvit luoire konfekt med bringebær
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1850,- Kr. 1425,-