Statholdergaarden

Selskapsmenyer

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Disse menyene går fra 16/9-14/10 2020
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

 

 

Meny 1

Kamskjell & hellefisk
Squash og gresskar
Røkt persillesaus
***
Jordskokk & skogsopp
Granateple og sortkål
Gastrique
***
Piggvar
Rødbete, gulbete, spinat og pepperrot
Sjalottløksaus
***
Lam
Chevre, hasselnøtter, grønnkål, selleri, petit pois
Rosmarinsaus
***
Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
***
Plomme
Sjokolade og bringebær


Meny                                Vinmeny

4 retter Kr. 1275,-                             Kr. 1140,-
5 retter Kr. 1375,-                            Kr. 1240,-
6 retter Kr. 1475,-                            Kr. 1340,-


 

Meny 2

Makrellstørje
Mango, ingefær, sopp, bonito og koriander
Skalldyrconsommé

***
Breiflabb
Løyrom og eple
Blåskjellsaus

***
Due
Rosenkål, rettish og tyttebær
Steinsoppsaus

***
Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
***
Blåbær & sitron
Melkesjokolade

 Meny                                  Vinmeny

 4 retter Kr. 1375,-                Kr. 1140,-
  5 retter Kr. 1475,-                  Kr. 1240,-

 

 

Smaksmeny

Kamskjell & hellefisk
Squash og gresskar
Røkt persillesaus

Makrellstørje
Mango, ingefær, sopp, bonito og koriander
Skalldyrconsommé

Jordskokk & skogsopp
Granateple og sortkål
Gastrique

Breiflabb
Løyrom og eple
Blåskjellsaus

Piggvar
Rødbete, gulbete, spinat og pepperrot
Sjalottløksaus

Så hviler vi
Eple, Nyr og dill

Andehjerte
Andelever, rips, kyllingskinn og stjerneløk
Solbæressens

Due
Rosenkål, rettish og tyttebær
Steinsoppsaus

Lam
Chevre, hasselnøtter, grønnkål, selleri, petit pois
Rosmarinsaus

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød

Ferskost & urter
Solbær

Plomme
Sjokolade og bringebær

Meny kr. 1975,-                            Vinmeny kr. 1750,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.