Selskapsmenyer
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Smaksmeny
Amuse Bouche
Krabbesalat
Kalvetartar, aspargessuppe,
Råreke & brioche
Jordskokk & andehjerte
Kamskjell & makrell
Fennikel, artisjokk og sortkål
Tomatconsommé
Skogsopp
Gulbete, rødløk, granateple
Steinsoppsuppe
Sjøkreps
Hellefisk, Agurk
Gressløksmørsaus
Piggvar
Sommerkål, nepe og rabarbra
Piggvarvelouté
Gjørs
Squash, grønnkål, rødbete og erter
Blåskjellvelouté
Yoghurt
Pasjonsfrukt
Vaktel
Boc choi, shimegi, vårrot og koriander
Sitrongress-kyllingespuma
Sommerlam
Jordskokk, brissel, knutekål og salsa verde
Timian-rødvinssaus
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Jordbær & hylleblomst
Granité, sorbet
Bringebær & mascarpone
Vanilje, mandel
Petit Four
Limeterte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Kirsebærmakron, sjokoladetrøffel
Meny kr. 2350,- Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Meny 1
Amuse Bouche
Krabbesalat
Kalvetartar, aspargessuppe,
Råreke & brioche
Jordskokk & andehjerte
Kamskjell & makrell
Fennikel, artisjokk og sort kål
Tomatconsommé
***
Skogsopp
Gulbete, rødløk, granateple
Steinsoppsuppe
***
Gjørs
Squash, grønnkål, rødbete og erter
Blåskjellvelouté
***
Sommerlam
Jordskokk, brissel, knutekål og salsa verde
Timian-rødvinssaus
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Bringebær & mascarpone
Vanilje, mandel
Petit Four
Limeterte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Kirsebærmakron, sjokoladetrøffel
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1750,- Kr. 1525,-
6 retter Kr. 1850,- Kr. 1625,-
Meny 2
Amuse Bouche
Krabbesalat
Kalvetartar, aspargessuppe,
Råreke & brioche
Jordskokk & andehjerte
Sjøkreps
Hellefisk, Agurk
Gressløksmørsaus
***
Piggvar
Sommerkål, nepe og rabarbra
Piggvarvelouté
***
Vaktel
Boc choi, shi me gi, vårrot og koriander
Sitrongress-kyllingespuma
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Nyr & sitron
Lime, kokkos og hylleblomst
Petit Four
Limeterte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Kirsebærmakron, sjokoladetrøffel
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1900,- Kr. 1525,-