Statholdergaarden

Selskapsmenyer

 

Påskelukket fra søndag 25.04, første åpningsdag 02.04.2024

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Perioden 22.03-07.05 2024     

Smaksmeny

Amuse Bouche

Kyllingleverkrem, løyrom
Brandade krokett, steinsopp suppe
Byggryn risotto, reinsdyr hjerte
Asparges
Løyrom, nori og rødløk
Gressløk- smørsaus
F,M,Su,Gh
Sjøkreps
Sesam, mango, hoisin shimegi, sortkål og koriander
Skalldyr-ingefærskum
S,E,Su,G,Ses
Akkar & hellefisk
Sort hvitløk, avocado, fennikel og dvergbasillikum
Brunet smør, kapers og sitron kaviar
B,E,M,Su,Se
Ishavsrøye
Squash, agurk, purre, og dill
Blåskjell-pepperrotveloute
F, E,M,Su
Breiflabb
Morkel, selleri, artiskokk, gulerot og tindved
Rødvin-morkelsaus
F,M,Su,Gh
Så hviler vi
Tonic og agurk
E,Su,M
And
Hjerte, jordskokk og reddik
Estragonsaus 
M,Su,
Storfe
Potet, grønnkål, knutekål, sjalottløk, salsa verde
Grønnpeppersaus
M,Su,E,G
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M,
Creme fraiche & rød appelsin
Mandel og marsipan
M,E,Na,
Petit Four
Lime terte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt
Tindved makron, hvit luoire konfekt med bringebær

 Meny kr. 2195,-                            Vinmeny kr. 1945,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00

 

Meny 1

Amuse Bouche

Kyllingleverkrem, løyrom
Brandade krokett, steinsopp suppe,
Byggryn risotto, reinsdyr hjerte

 Asparges
Løyrom, nori og rødløk
Gressløk- smørsaus
***
Akkar & hellefisk
Sort hvitløk, avocado, fennikel og dvergbasillikum
Brunet smør, kapers og sitron kaviar
***
Breiflabb
Morkel, selleri, artiskokk, gulerot og tindved
Rødvin-morkelsaus
***
Storfe
Potet, grønnkål, knutekål, sjalottløk, salsa verde
Grønnpeppersaus
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Creme fraiche & rød appelsin
Mandel og marsipan

Petit Four
Lime terte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Tindved makron, hvit luoire konfekt med bringebær

Meny                                    Vinmeny
              5 retter Kr. 1640,-                      Kr. 1425,-              
6 retter Kr. 1745,-                      Kr. 1525,-

 

 

 

 Meny 2

Amuse Bouche
Kyllingleverkrem, løyrom
Brandade krokett, rød curry suppe,
Byggryn risotto, reinsdyr hjerte
Sjøkreps
Sesam, mango, hoisin shimegi, sortkål og koriander
Skalldyr-ingefærskum
***
Ishavsrøye
Squash, agurk, purre, og dill
Blåskjell-pepperrotveloute
***
And
Hjerte, jordskokk og reddik
Estragonsaus  
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Mascarpone og pasjonsfrukt
Kokos og mango
Petit Four
Lime terte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Tindved makron, hvit luoire konfekt med bringebær

 Meny                                    Vinmeny
5 retter Kr. 1850,-                      Kr. 1425,-