Statholdergaarden

Selskapsmenyer

 

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Smaksmeny

Amuse Bouche

Krabbesalat
Kalvetartar, aspargessuppe,
Råreke & brioche
Jordskokk & andehjerte

Kamskjell & makrell 
Fennikel, artisjokk og sortkål
Tomatconsommé

Skogsopp
Gulbete, rødløk, granateple
Steinsoppsuppe

Sjøkreps
Hellefisk, Agurk
Gressløksmørsaus  

Piggvar 
Sommerkål, nepe  og rabarbra
Piggvarvelouté 

Gjørs 
Squash, grønnkål, rødbete og erter
Blåskjellvelouté 

Yoghurt 
Pasjonsfrukt

Vaktel 
Boc choi, shimegi, vårrot og koriander 
Sitrongress-kyllingespuma

Sommerlam 
Jordskokk, brissel, knutekål og salsa verde 
Timian-rødvinssaus

Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød

Jordbær & hylleblomst
Granité, sorbet

Bringebær & mascarpone 
Vanilje, mandel 

Petit Four
Limeterte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Kirsebærmakron, sjokoladetrøffel

 

Meny kr. 2350,-                            Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00

 

Meny 1

Amuse Bouche

Krabbesalat
Kalvetartar, aspargessuppe,
Råreke & brioche
Jordskokk & andehjerte

Kamskjell & makrell 
Fennikel, artisjokk og sort kål
Tomatconsommé

***

Skogsopp
Gulbete, rødløk, granateple
Steinsoppsuppe

***
Gjørs 
Squash, grønnkål, rødbete og erter
Blåskjellvelouté 
***
Sommerlam
Jordskokk, brissel, knutekål og salsa verde 
Timian-rødvinssaus
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød

***

Bringebær & mascarpone 
Vanilje, mandel 

 

Petit Four
Limeterte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Kirsebærmakron, sjokoladetrøffel

Meny                                    Vinmeny

             5 retter Kr. 1750,-                      Kr. 1525,-              
6 retter Kr. 1850,-                      Kr. 1625,-

 

Meny 2

Amuse Bouche

Krabbesalat
Kalvetartar, aspargessuppe,
Råreke & brioche
Jordskokk & andehjerte


Sjøkreps
Hellefisk, Agurk
Gressløksmørsaus  

***
Piggvar 

Sommerkål, nepe og rabarbra
Piggvarvelouté 

***
Vaktel 
Boc choi, shi me gi, vårrot og koriander 
Sitrongress-kyllingespuma 

***
Norske oster

Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød

***
Nyr & sitron
Lime, kokkos og hylleblomst

Petit Four
Limeterte, Guanaja konfekt med pasjonsfrukt,
Kirsebærmakron, sjokoladetrøffel

 

Meny                                    Vinmeny

            5 retter Kr. 1900,-                      Kr. 1525,-