Selskapsmenyer
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandringer av våre menyer, kan forekomme daglig.
03.01-11.02.2026
Smaksmeny
Ishavsrøye
Reddik, paprika og potet
Estragonespuma
Kamskjell & løyrom
Squash, stjerneløk og grønnkål
Noilly Prat- kamskjellvelouté
Sjøkreps
Grønnpepper, sjalottløk, rotgrønnsaker og persille
Skalldyr- hvitløksaus
Piggvar
Purre, gulbete og østerssopp
Gressløksmørsaus
Torsk
Selleri, eple, rosenkål og spekeskinke
Eple- kyllingsaus
Grønn te & klementin
Granité og sorbet
Reinsdyr
Rødbete og sortkål
Kremet viltsaus med brunost
Andebryst
Andelever, kvede, jordskokk og frilisesalat
Portvinsaus
Norsk ost
Aprikoskompott, pecan, maltbrød,
knekkebrød, rosiner og basilikumhonning
Sjokolade & tindved
Marengs og crunch
Meny kr. 2495,- Vinmeny kr. 2225,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Meny 1
Ishavsrøye
Reddik, paprika og potet
Estragonespuma
Kamskjell & løyrom
Squash, stjerneløk og grønnkål
Noilly Prat- kamskjellvelouté
Torsk
Selleri, eple, rosenkål og spekeskinke
Eple- kyllingsaus
Andebryst
Andelever, kvede, jordskokk og frilisesalat
Portvinsaus
Norsk ost
Pecan, maltbrød, knekkebrød, rosiner og basilikumhonning
Sjokolade & tindved
Marengs og crunch
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1875,- Kr. 1625,-
6 retter Kr. 1975,- Kr. 1725,-
Meny 2
Sjøkreps
Grønnpepper, sjalottløk, rotgrønnsaker og persille
Skalldyr- hvitløksaus
Piggvar
Purre, gulbete og østerssopp
Gressløksmørsaus
Reinsdyr
Rødbete og sortkål
Kremet viltsaus med brunost
Norsk ost
Aprikoskompott, pecan, maltbrød,
knekkebrød, rosiner og basilikumhonning
Solbær & lakris
Crème fraîche og sjokolade
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 2195,- Kr. 1625,-


