Statholdergaarden

Selskapsmenyer

 

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Fra 20.11.2024

Smaksmeny

Amuse Bouche
Makrell & Krabbe
Piggvar suppe & Gubbröra
Andelever

 Ørret & løyrom
Reddik, agurk og rug
Pepperrotsaus

Sjøkreps
Blomkål, shimeji, knutekål, sortkål og koriander 
Currysaus

Bete
Rødbetstartar, chevre, jordskokk og hasselnøtter
  Granateple-gastrique

Piggvar
Fennikel, gulrot og persille
Sjøkrepssuppe

Torsk
Rosettkål, erter, skorsonerrot og rødløk
Steinsopp-Vin jaunesaus

Champagnesorbé
Solbær

Reinsdyr
Rosenkål, sjalottløk, kastanje og tyttebær
Nypesaus

And
Bryst, lår, crosne, selleri, grønnkål og tindved
Rødvinssaus

Norske oster
Fiken, pekannøtter, rosiner, honning og brød

Multe
Vanilje og rømme

Krydderkakemousse
Sjokolade og kirsebær


Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffe

 
|Meny kr. 2350,-                            Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00

 


Meny 1

Amuse Bouche
Makrell & Krabbe
Piggvar suppe & Gubbröra
Andelever


Ørret & løyrom
Reddik, agurk og rug
Pepperrotsaus

***

Bete
Rødbetstartar, chevre, jordskokk, hasselnøtter
Granateple gastrique

***

Torsk
Rosettkål, erter, skorsonerrot og rødløk
Steinsopp-Vin jaunesaus

***

And
Bryst, lår, crosne, selleri, grønnkål og tindved
Rødvinssaus

***

Norske oster
Fiken, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***

Krydderkakemousse
Sjokolade og kirsebær

Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffe 

Meny                                    Vinmeny
              5 retter Kr. 1750,-                      Kr. 1525,-              
6 retter Kr. 1850,-                      Kr. 1625,-

 

 

 Meny 2

Amuse Bouche
Makrell & Krabbe
Piggvar suppe & Gubbröra
Andelever

 
Sjøkreps
Blomkål, shimeji, knutekål, sortkål og koriander
Currysaus

***

Piggvar
Fennikel, gulrot og persille
Sjøkrepssuppe

***

Reinsdyr
Rosenkål, sjalottløk, kastanje og tyttebær
Nypesaus 

***

Norske oster
Fiken, pekannøtter, rosiner, honning og brød

***

Multe
Vanilje og rømme



Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffe

Meny                                    Vinmeny
           5 retter Kr. 2010,-                      Kr. 1525,-