Selskapsmenyer
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Fra 12.02.2025 - 25.03.2025
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer
bes om å samle seg rundt en forhåndsbestilt meny.
Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis
skreddersy menyen for vedkommende.
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Smaksmeny
Amuse bouche
Krabbesalat & Ørret
Skalldyrsuppe & løyrom
Reinsdyr & Tinnved
***
Ishavsrøye og akkar
Fennikel, artisjokk, gulrot og persille
Bouillabaissevinagrette
***
Norske råreker
Sitrus, rødløk, purrestokk, squash og dill
Purresmørssaus
***
Sjøkreps
Grønnkål, rug og kjørvel
Sjøkrepssaus
***
Morkel
Hasselnøtt, jordskokk, sortkål og kålrot
Soppbuljong
***
Skrei
Pak choi, ingefær, vannkastanje, blomkål og ghoa
Gul currysaus
***
Sitron
Earl-grey
***
Reinsdyr
Champignon, rosenkål, tindved og karse
Steinsoppsaus
***
Kalv
Løk, kål, reddik, kapers, rødbet og trøffel
Bordelaisesaus
***
Norsk ost
Aprikos, honning, knekkebrød, nøtter og maltbrød
***
Pære
Pære og valnøtt
***
Rødappelsin
Creme fraiche, marsipan og vanilje
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt
Meny kr. 2350,- Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Meny 1
Amuse bouche
Krabbesalat & Ørret
Skalldyrsuppe & løyrom
Reinsdyr & Tinnved
***
Ishavsrøye og akkar
Fennikel, artisjokk, gulrot og persille
Bouillabaissevinagrette
***
Morkel
Hasselnøtt, jordskokk, sortkål og kålrot
Soppbuljong
***
Skrei
Pak choi, ingefær, vannkastanje, blomkål og ghoa
Gul currysaus
***
Kalv
Løk, kål, reddik, kapers, rødbet og trøffel
Bordelaise saus
***
Norsk ost
Aprikos, honning, knekkebrød, nøtter og maltbrød
***
Rødappelsin
Creme fraiche, marsipan og vanilje
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1750,- Kr. 1525,-
6 retter Kr. 1850,- Kr. 1625,-
Meny 2
Amuse bouche
Krabbesalat & Ørret
Skalldyrsuppe & løyrom
Reinsdyr & Tinnved
***
Norske råreker
Sitrus, rødløk, purrestokk, squash og dill
Purresmørssaus
***
Sjøkreps
Grønnkål, rug og kjørvel
Sjøkrepssaus
***
Reinsdyr
Champignon, rosenkål, tindved og karse
Steinsoppsaus
***
Norsk ost
Aprikos, honning, knekkebrød, nøtter og maltbrød
***
Pære
Pære og valnøtt
***
Petit Four
Aprikosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, blåbær konfekt
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 2010,- Kr. 1525,-