Statholdergaarden

Selskapsmenyer

Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.


Meny 1
Kamskjell & røye
Hvit asparges og reddik
Blåskjell- persillesuppe
***
Nypotet & løyrom
Artiskokk og rødløk
Sitrontimianespuma
***
Piggvar
Blomkål, quinoa og purre
Dillvelouté
***
Lam
Lammepølse, løk, pepperrot, spisskål og hasselnøtter
Sennepsaus
***
Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
***
Rabarbra
Jordbær og mascarpone

 

Meny                                Vinmeny

4 retter Kr. 1275,-                             Kr. 1140,-
5 retter Kr. 1375,-                            Kr. 1240,-
6 retter Kr. 1475,-                            Kr. 1340,-


Meny 2

 Sjøkreps
Sitron og jordskokk
Sjøkrepssaus
***
Breiflabb
Knutekål, salsa verde, petit pois,
Skalldyr- limevinaigrette
***
Vaktel
Fennikel og estragon
Estragonsaus
***
Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
***
Lakris & bringebær
Marengs, lakris is

 

 Meny                                  Vinmeny

 4 retter Kr. 1375,-                Kr. 1140,-
  5 retter Kr. 1475,-                  Kr. 1240,-

 


Smaksmeny

Kamskjell & røye
Hvit asparges og reddik
Blåskjell- persillesuppe
B,Gr,M,Su

Sjøkreps
Sitron og jordskokk
Sjøkrepssaus
S,E,M,Nh,Gh,Su

Hval
Grillet hjertesalat, mango og ingefær
Ponzusaus
B,F,Su,So,Gh,M,Se

Grønn asparges & løyrom
Rødløk og potet
Sitrontimianespuma
F,Su,M,E

Breiflabb
Knutekål, salsa verde,petit pois, vårgulrøtter
Skalldyr- limevinaigrette
F,Su,Gh,E,M,Se

Piggvar
Blomkål, quinoa og purre
Dillvelouté
F,B,M,Su,

Så hviler vi
Nyr, agurk og hylleblomst
M

Vaktel
Fennikel og estragon
Kyllingbuljong
Se,M,Su,E

Lam
Løk, pepperrot, spisskål og hasselnøtter
Sennepsaus
Gh,E,M,Su,Se,Nh

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh

Rabarbra
Jordbær og mascarpone
M,E,Gh,Nm

 
Meny kr. 1975,-                            Vinmeny kr. 1750,-

Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.