Selskapsmenyer
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
16.10-19.11.2024
Smaksmeny
Amuse Bouche
Løyrom
Tartar & soppsuppe,
Sjøkreps
Kveite & kamskjell
Brokkolini, knutekål, rug og estragon
Kamskjell-estragonsaus
Sjøkreps
Blomkål, sortkål og kjørvel
Sjøkrepssmørsaus
Gravet hjort
Gulbete, enebær, sitrontimian og kvede
Granateplegastrique
Piggvar
Rosettkål, kålrot, rødløk og dill
Piggvarvelouté
Breiflabb
Ingefær, krabbe, grønnkål og koriander
Kylling-sitrongressbuljong
Pære
Sitron og ingefær
Reinsdyr
Selleri, spisskål, solbær, hasselnøtt og karse
Kremet viltsaus
Lam
Rosenkål, lammepølse, potet, løk og sopp
Lammesjy
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Eple & rømme
Havre
Sjokolade & gresskar
Tindved, gresskar-appelsin iskrem
Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffe
|Meny kr. 2350,- Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Meny 1
Amuse Bouche
Løyrom
Tartar & soppsuppe,
Sjøkreps
Kveite & kamskjell
Brokkolini, knutekål, rug og estragon
Kamskjell-estragonsaus
***
Gravet hjort
Gulbete, enebær, sitrontimian og kvede
Granateplegastrique
***
Breiflabb
Ingefær, krabbe, grønnkål og koriander
Kylling-sitrongressbuljong
***
Lam
Rosenkål, lammepølse, potet, løk, og sopp
Lammesjy
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Sjokolade & gresskar
Tindved, gresskar-appelsin iskrem
Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffe
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1750,- Kr. 1525,-
6 retter Kr. 1850,- Kr. 1625,-
Meny 2
Amuse Bouche
Løyrom
Tartar & soppsuppe,
Sjøkreps
Sjøkreps
Blomkål, sortkål og kjørvel
Sjøkrepssmørsaus
***
Piggvar
Rosettkål, kålrot, rødløk og dill
Piggvarvelouté
***
Reinsdyr
Selleri, spisskål, solbær, hasselnøtt og karse
Kremet viltsaus
***
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Eple & rømme
Havre og karamell
Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffe
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 2010,- Kr. 1525,-