Selskapsmenyer
Vi gjør oppmerksom på at alle selskap over 5 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny. Dersom noen i selskapet har allergener kan vi naturligvis skreddersy menyen for vedkommende.
Forandringer av våre menyer, kan forekomme daglig.
Fra 27.08.2025 - 14.10.2025
Smaksmeny
Amuse-bouche
Løyrom & Hellefisk
Vichyssoise & Krabbe
Andehjerte
***
Kamskjell
Reddik, stangselleri, rug og agurk
Kamskjell-vin jaunesaus
***
Sjøkreps
Blomkål, eple og persille
Sjøkrepssmørsaus
***
Skogsopp
Delikatesseløk, jordskokk og granateple
Steinsoppespuma
***
Røye
Blåskjell, purre, sortkål og rødløk.
Blåskjell-Noilly Pratsaus
***
Breiflabb
Ingefær, sort hvitløk, grønnkål og sesam
Ingefær-sitrongressconsommé
***
Agurk
Tonic
***
Due
Rosenkål, kvede og skorsonerrot
Plommesaus
***
Lam
Selleri, rødbete, spisskål, hasselnøtter og chevre
Rosmarin-tindvedsaus
***
Norsk ost
Bjørnebærmarmelade, pecan, maltbrød og rosiner
Gastrique og basillikumhonning
***
Aprikos
Dulcey, sitrontimian og valnøtt
***
Solbær og mascarpone
Krydderkake og sjokolade
***
Petit Four
Mangosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, solbær konfekt
Meny kr. 2495,- Vinmeny kr. 2225,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Meny 1
Amuse-bouche
Løyrom & Hellefisk
Vichyssoise & Krabbe
Andehjerte
***
Kamskjell
Reddik, stangselleri, rug og agurk
Kamskjell-vin jaunesaus
***
Skogsopp
Delikatesseløk, jordskokk og granateple
Steinsoppespuma
***
Røye
Blåskjell, purre, sortkål og rødløk.
Blåskjell-Noilly Pratsaus
***
Lam
Selleri, rødbete, spisskål, hasselnøtter og chevre
Rosmarin-tindvedsaus
***
Norsk ost
Bjørnebærmarmelade, pecan, maltbrød og rosiner
Gastrique og basillikumhonning
***
Solbær og mascarpone
Krydderkake og sjokolade
***
Petit Four
Mangosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, solbær konfekt
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 1875,- Kr. 1625,-
6 retter Kr. 1975,- Kr. 1725,-
Meny 2
Amuse-bouche
Løyrom & Hellefisk
Vichyssoise & Krabbe
Andehjerte
***
Sjøkreps
Blomkål, eple og persille
Sjøkrepssmørsaus
***
Breiflabb
Ingefær, sort hvitløk, grønnkål og sesam
Ingefær-sitrongressconsommé
***
Due
Rosenkål, kvede og skorsonerrot
Plommesaus
***
Norsk ost
Bjørnebærmarmelade, pecan, maltbrød og knekkebrød
rosiner og basillikumhonning
***
Aprikos
Dulcey, sitrontimian og valnøtt
***
Petit Four
Mangosmakron, sjokoladetrøffel
Cannelé, solbær konfekt
Meny Vinmeny
5 retter Kr. 2195,- Kr. 1625,-