Statholdergaarden

À la carte

Forretter

Kamskjell
Agurk, hjertesalat, dill og hylleblomst
Kamskjellsaus
Kr. 325,-
Hellefisk & laks
Løyrom, squash og estragon
Kr. 325,-
Hval
Mango, koriander, ingefær og spisskål
Ponzusaus
Kr. 325,-
Kongekrabbe
Fennikel, jordskokk og kålskudd
Sjøkrepsconsommé
Kr. 325,-


Hovedretter

Piggvar
Gulrot, broccoli og petit pois
Strandkrabbesmørsaus
Kr. 470,-
Ishavsrøye
Hvit asparges & nypotet
Sitrontimiangastrique
Kr. 470,-
Vaktel
Kyllingskinn, rettish og småløk
Morellsaus
Kr. 470,-
Dielam
Pølse, sommerkål, selleri og skorsonnerot
Rosmarinsaus
Kr. 470,-

Desserter

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved og brød
Kr. 275,-
Jordbær & te
Hasselnøtter, tuille og marengs
Kr. 275,-
Kokos & sjokolade
Pasjonsfrukt, lime og grønn te
Kr. 275,-
Liten frisk avslutning
frukter og sorbeer
Kr. 220,-
Grand dessert
Kr. 390,-