À la carte
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Selskap fra 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny
utifra våre selskapsmenyer
Statholdergaarden fra 20.11.2024
Forretter
Ørret & løyrom
Reddik, agurk og rug
Pepperot crème fraiche saus
Kr. 460,-
Sjøkreps
Blomkål, shi me gi, knutekål, sortkål og koriander
Gul curry
Kr. 560,-
Bete
Rødbetstartar, chevre, jordskokk, hasselnøtter
Granateple gastrique
Kr. 460,-
Hovedretter
Piggvar
Fennikel, gulrot og persille
Sjøkrepssuppe
Kr. 745,-
Torsk
Rosettkål, erter, skorsonerrot og rødløk
Steinsopp-vin jaune saus
Kr.685,-
Reinsdyr
Rosenkål, sjalottløk, kastanje og tyttebær
Nypesaus
Kr. 745,-
And
Andebryst, lår, crosne, selleri, grønnkål og tindved
Rødvinssaus
Kr. 645,-
Desserter
Norske oster
Fiken, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Kr. 380,-
Multe
Vanilje og rømme
Kr. 380,-
Krydderkakemousse
Sjokolade og kirsebær
Kr. 380,-
Liten frisk avslutning
Sorbet
Kr. 320,-