Statholdergaarden

À la carte

Vi holder restaurantene lukket grunnet Covid-19 situasjonen. Vi har i første omgang stengt ut desember 2020. Vi håper at restaurantene kan åpne på nyåret, men vi vet enda ingenting slik situasjonen er akkurat nå. Vi er veldig lei oss for dette, men vi er sikre på at vi kommer sterkere tilbake når verden har normalisert seg. Vi svarer på telefonen hverdager mellom 11.00-16.00 og vi besvarer epost. Ta vare på hverandre. Hjertelig velkommen ved neste anledning!   

Kjære gjest, vi ønsker å gi deg den beste opplevelse.
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Forretter
Laks & kamskjell
Løyrom og gressløk
Pepperrot- urtesaus
Kr. 350,-
Akkar
Hvitløk, koriander, crosne og grønnkål
Chilisaus
Kr. 350,-
Sjøkreps
Agurk og rotgrønnsaker
Sjøkrepssmørsaus
Kr. 445,-
Kongekrabbe
Tortellini og petit pois
Blåskjell- trøffelsuppe
Kr. 445,-

Hovedretter
Breiflabb
Sortpepper, spinat, gulrot, traktkantarell
Dillsaus
Kr. 495,-
Torsk
Jordskokk, løk og timian
Rødvinsaus
Kr. 495,-
Andebryst
Andehjerte, eple, rosenkål og sopp
Solbærsaus
Kr. 495,-
Hjort
Kvede, rosettekål, hasselnøtter og sjalottløk
Steinsoppsaus
Kr. 495,-

Desserter
Norsk ost
Pekannøtter, tindved, rosiner og brød
Kr. 295,-
Eple
Nyr og karamell
Kr. 295,-
Pasjonsfrukt
Bringebær, vanilje og mandel
Kr. 295,-
Liten frisk avslutning,
frukter og sorbeer
Kr. 240,-