Statholdergaarden

À la carte

Forretter
Kamskjell & røye
Hvit asparges og crosne
Blåskjell- persillesuppe
Kr. 350,-

Sjøkreps
Sitron og jordskokk
Sjøkrepssaus
Kr. 395,-

Akkar & laks
Mango, selleri og shiminji
Ponzusaus
Kr. 350,-

Morkel og rødbete
Pepperrot, hasselnøtter og rosenkål
Røkt smørsaus
Kr. 350,-

Hovedretter
Gjørs & trøffel
Petit pois, skorsonnerot og rødløk
Petit poissaus
Kr. 495,-

Piggvar
Grønnkål, blomkål, bulgur, purre og burritaneløk
Eplevelouté
Kr. 545,-

Vaktel
Kyllingskinn, tempura, kvede og rosettekål
Kirsebærsaus
Kr. 495,-

Lam
Pølse, terte, løk, potet, dill og brokkoli
Sennepssaus
Kr. 495,-

Desserter

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
Kr. 295,-

Ananas & sjokolade
Yoghurt og mandel
Kr. 295,-

Bringebær & lakris
Trøfler og marengs
Kr. 295,-

Liten frisk avslutning
Frukter og sorbeer
Kr. 240,-

Grand dessert
Kr. 425,-