À la carte
Små forandringer av våre menyer, kan forekomme daglig.
Selskap fra 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny
utifra våre selskapsmenyer
Statholdergaarden from fra 13.11-20.12.2025
Forretter
Ørret
Rødløk, reddik, rug og dill
Pepperrotsaus
Kr. 490,-
Kamskjell
Løk og kvede
Røkt eple-kamskjellbuljong
Kr. 520,-
Sjøkreps
Fennikel, agurk og kjørvel
Sjøkrepssmørsaus
Kr. 590,-
Hovedretter
Torsk
Grønnkål, rødbete, purre og persille
Blåskjell-ertesaus
Kr.750,-
Breiflabb
Spisskål, gulrot og selleri
Vin Jaune-kyllingsaus
Kr.790,-
And
Multe, hasselnøtt, gulbete og rosenkål
Portvinsgastrique
Kr. 725,-
Hjort
Jordskokk, rosettkål, skogsopp og vårløk
Solbærsaus
Kr. 725,-
Desserter
Norsk ost
Aprikoskompott, pecan, maltbrød,
knekkebrød, rosiner og basilikumhonning
Kr. 395,-
Kirsebær
Sjokolade
Kr. 395,-
Kokos
Mango og kaffe
Kr. 395,-
Liten frisk avslutning
Sorbet
Kr. 335,-


