Statholdergaarden

À la carte

 

À la carte

Forretter
Kamskjell
Sopp og rødbeter
Kr. 310,-
Andehjerte & steinsoppbuljong
Traktkantarell, vaktelegg og persillerot
Kr. 310,-
Sjøkreps
Broccoli og skorsonnerot
Sjøkrepssaus
Kr. 310,-
Tunfisk
Sortpepper, soya, koriander og spisskål
Kr. 310,-
Hovedretter
Hellefisk
Stangselleri, kvede og passe pier
Røkt smørsaus
Kr. 450,-
Skate
Rosenkål, jordskokk, Eple, bacon og linser
 Kr. 450,-
Rype
Tyttebær og rosettekål
Kremet rypesaus
Kr. 450,-
Lam
Løkkrem, sennep, spinat
Rosmarinsaus
Kr. 450,-
Desserter
Norsk ost
Flatbrød og ostekrem
Kr. 265,-
Plomme
Mascarpone og bringebær
Kr. 265,-
 Røde epler
Nyr og hvit sjokolade
Kr. 265,-
Liten frisk avslutning, frukter og sorbeer
Kr. 210,-
Grand dessert
Kr. 370,-