Statholdergaarden

À la carte

 

Statholdergaarden 04.06-10.08 2021

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

À la carte
Forretter
Hellefisk & løyrom
Dill, rødløk og jordskokk
Kr. 385,-
Hval
Mango, ingefær, hjertesalat, vårløk og koriander. Ponzu- soyasaus
Kr. 385,-
Kamskjell
Fennikel, squash og sortkål Skalldyrconsommé
Kr. 385,-

Hovedretter

Røye
Grønne erter og hvit asparges, rotgrønnsaker og kapers
Blåskjellsaus
Kr. 545,-
Piggvar
Løk, potet og grønnkål
Pepperrotvelouté 
Kr. 545,-
Andebryst
Andehjerte, selleri og spinat
Timian- granateplesaus
Kr. 545,-
Kalv
Sommerkål, neper og gulrot
Sjalottløksaus
Kr. 545,-

Desserter
Norsk ost
Honning, pekannøtter, Tindved,
rosiner og brød
Kr. 325,-
Rabarbra & jordbær
Mascarpone, marengs,
makron og mandel
Kr. 325,-
Liten frisk avslutning,
frukter og sorbeer
Kr. 265,-
Melkesjokolade & bringebær
Rips og lakris
Kr. 325,-