À la carte
Små forandringer av våre menyer, kan forekomme daglig.
Selskap fra 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny
utifra våre selskapsmenyer
Statholdergaarden from fra 15.10-12.11.2025
À la carte
Forretter
Kamskjell
Reddik, stangselleri, rug og agurk
Kamskjell-vin jaunesaus
Kr. 490,-
Skogsopp
Delikatesseløk, jordskokk, og granateple
Steinsoppespuma
Kr. 490,-
Sjøkreps
Blomkål, eple og persille
Sjøkrepssmørsaus
Kr. 590,-
Hovedretter
Piggvar
Sitron, gulbete og taglerini
Røkt piggvarveloute
Kr.750,-
Breiflabb
Gresskar, rosettkål, kyllingskinn og skorsonerrot
Krabbevinagrette
Kr.790,-
Reinsdyr
Skank, rosenkål, solbær og einebær
Kremet viltsaus
Kr. 795,-
Lam
Grønnkål, kålrot, kantarell og gulrot
Steinsopp- lammesaus
Kr. 725,-
Desserter
Norsk ost
Aprikoskompott, pecan, maltbrød, knekkebrød,
rosiner og basilikumhonning
Kr. 395,-
Multe
Rømme, vanilje og hasselnøtt
Kr. 395,-
Eple
Mascarpone, mandel og karamell
Kr. 395,-
Liten frisk avslutning
Sorbet
Kr. 335,-