À la carte
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Selskap fra 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny
utifra våre selskapsmenyer
Statholdergaarden fra 03.01-15.02.2023
Forretter
Kamskjell, hellefisk & løyrom
Agurk og rødløk
Dillvelouté
Kr. 405,-
Sjøkreps
Tartar, knutekål, fennikel, eple, og vårløk
Skalldyrsaus
Kr. 505,-
Andehjerte
Gravet andebryst, løk og sopp
Steinsoppsuppe
Kr. 405,-
Hovedretter
Breiflabb & sort trøffel
Blåskjell, gulrot og spinat
Blåskjell- erteespuma
Kr. 650,-
Torsk
Knutekål, byggryn gulrot, sortkål og dill
Pepperrotvelouté
Kr.570,-
Reinsdyr
Hasselnøtter, jordskokk, grønnkål og rosmarin
Ripsaus
Kr. 650,-
Kalv
Rosettkål, blomkål, rødbete og brissel
Rødvins- hvitløksaus
Kr. 570,-
Desserter
Ost
Tindved, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Kr. 340,-
Kaffe & vanilje
Solbær, hasselnøtt og karamell
Kr. 340,-
Sjokolade & kirsebær
Mandel
Kr. 340,-
Liten frisk avslutning
Sorbet
Kr. 280,-