À la carte
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Selskap fra 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny
utifra våre selskapsmenyer
À la carte
Forretter
Kamskjell & makrell
Dill og agurk
Røkt smørsaus
Kr. 405,-
Hval
Nykål, koriander, chili og granateple
Ponzusaus
Kr. 405,-
Grønn asparges & morkler
Rødløk og jordskokk
Aspargesespuma
Kr. 405,-
Hovedretter
Piggvar
Sjøkreps, grønne erter og sortkål
Sjøkrepssaus
Kr. 625,-
Gjørs
Artiskokk, grønnkål, knutekål og salsa verde
Tomatbuljong
Kr. 570,-
Vaktel
Løk, vårgulrot og ramsløk
Estragonbuljong
Kr. 570,-
Kalv
Burritaneløk, nykål og hvitløk
Rosmarinsaus
Kr. 570,-
Desserter
Ost
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Kr. 340,-
Jordbær & rabarbra
Nyr og financier
Kr. 340,-
Yuzu
Rips, bringebær og mandel
Kr. 340,-
Liten frisk avslutning
Frukter og sorbet
Kr. 280,-