À la carte
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Selskap fra 6 personer bes om å samle seg rundt én forhåndsbestilt meny
utifra våre selskapsmenyer
Statholdergaarden fra 19.06-14.08.2024
Forretter
Kamskjell & makrell
Fennikel, artisjokk og sortkål
Tomatconsommé
Kr. 460,-
Skogsopp
Gulbete, rødløk, granateple
Steinsoppsuppe
Kr. 460,-
Sjøkreps
Hellefisk, Agurk
Gressløksmørsaus
Kr. 560,-
Hovedretter
Piggvar
Sommerkål, nepe og rabarbra
Piggvarvelouté
Kr. 685,-
Gjørs
Squash, grønnkål, rødbete og erter
Blåskjellvelouté
Kr.685,-
Vaktel
Boc choi, shimegi, vårrot og koriander
Sitrongress-kyllingespuma
Kr. 740,-
Sommerlam
Jordskokk, brissel, knutekål og salsa verde
Timian-rødvinssaus
Kr. 645,-
Desserter
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Kr. 380,-
Bringebær & mascarpone
Vanilje, mandel
Kr. 380,-
Nyr & sitron
Lime, kokkos og hylleblomst
Kr. 380,-
Liten frisk avslutning
Sorbet
Kr. 320,-