Statholdergaarden

À la carte

Forretter

Hellefisk
Løyrom, squash og rødløk
Kr. 335,-

Gravet hjort
Timian, rosenkål, løk og granateple
Gastrique
Kr. 335,-

Kamskjell & laks
Avocado, fennikel, estragon og sitron
Kr. 335,-

Sjøkreps
Blomkål og sjøkrepsbuljong
Kr. 385,-

Hovedretter

Torsk
Terte, purre, mandelpotet, aspargesbønner, byggryn og grønnkål
Soya- hvitløksaus
Kr. 490,-

Breiflabb
Hjertesalat, shiitake og ingefær
Sitrongress- limesaus
Kr. 490,-

Reinsdyr
Eple, rosettekål og stjerneløk
Rosmarinsaus
Kr. 540,-

Andebryst
Pølse, rødkål, jordskokk og brokkoli
Kirsebærsaus
Kr. 490,-

Desserter

Norske oster
Basilikumhonning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
Kr. 285,-

Rød appelsin & hvit sjokolade
Julekule og marengs
Kr. 285,-

Mascarpone og marsala
Pære og mynte
Kr. 285,-

Liten frisk avslutning
Frukter og sorbeer
Kr. 230,-

Grand dessert
Kr. 405,-