Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 23.06 til 17.08.2022
Smaksmeny
Ørret & hellefisk
Avocado og reddik
Løyrom- smørsaus
F,B,Su,M
Hval
Spisskål, koriander og ingefær
Ponzusaus
F,So,Gh,Se,Su
Sjøkreps
Artiskokker og neper
Bouillabaissebuljong
B,M,Su,Se,S
Ishavsrøye
Blåskjell, purre, dill, grønnkål
Blåskjell- sennepsaus
F,B,Gh,E,Su,M,Sen
Gjørs
Agurk, stangselleri, rødløk og erter
Pepperrotsaus
F,Se,M,Su
Rabarbra
Sitron og hylleblomst
And
Andehjerte, asparges, rosenkål og estragon
Granateplegastrique
E,Su,M
Kalv
Kantarell, fennikel, løk, potet og gulrot
Hvitløksaus
M,Su,Se,E,Gh
Ost
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M, Np, Su, Gh, Gr
Jordbær & bringebær
Nyr og pistasj
M,Np,Gh
Meny kr. 2070,- Vinmeny kr. 1830,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit