Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 16.10-19.11.2024
Amuse Bouche
Løyrom
Tartar & soppsuppe,
Sjøkreps
Kveite & kamskjell
Brokkolini, knutekål, rug og estragon
Kamskjell-estragonsaus
Sjøkreps
Blomkål, sortkål og kjørvel
Sjøkrepssmørsaus
Gravet hjort
Gulbete, enebær, sitrontimian og kvede
Granateplegastrique
Piggvar
Rosettkål, kålrot, rødløk og dill
Piggvarvelouté
Breiflabb
Ingefær, krabbe, grønnkål og koriander
Kylling-sitrongressbuljong
Pære
Sitron og ingefær
Reinsdyr
Selleri, spisskål, solbær, hasselnøtt og karse
Kremet viltsaus
Lam
Rosenkål, lammepølse, potet, løk og sopp
Lammesjy
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Eple & rømme
Havre
Sjokolade & gresskar
Tindved, gresskar-appelsin iskrem
Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffel
|Meny kr. 2350,- Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit