Statholdergaarden

Smaksmeny

Kamskjell
Laks, shiitake, black garlic, mango og koriander
B,F,So,Gh,E,Sen

Hellefisk
Rettish, erter og tang
Bouillabaissebuljong
F,S,Su,Se

Hval
Rabarbra, potet, artisjokk, granateple
Sitrontimiangastrique
Su

Taglerini & kantareller
Bacon, rødløk, parmesan og basilikum
E,Gh,Su,M

Breiflabb
Løk, steinsopp, grønnkål, rødbete og dill
F,E,M,Su

Skate
Jordskokk, fennikel, kålskudd og grapefrukt
Sauce vierge
F,M,Se

Så hviler vi
Rips og yoghurt
M

Vaktel
Kremost, mais og broccoli
Kirsebærsaus
E,Gh,M,Su,Se

Kalv
Purre, skorsonnerot, sommerkål, knutekål og gressløk
Rødvinsjy
E,M,Su,Se

Norske oster
Basilikumhonning, pekannøtter, stikkelsbær, rosiner og brød
M,Np,Gr,Gh,Ses

Hvit sjokolade
Agurk og sitronverbena
M
Bringebær
Mascarpone og hylleblomst
M, E

 

 


Meny kr. 1890,-                            Vinmeny kr. 1650,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit