Statholdergaarden

Smaksmeny

 

 

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

 Statholdergaarden from 20.11.2024 

 

Amuse bouche
Makrell & Hjort
Piggvar suppe & Gubbröra
Sjøkrepsklo

 Ørret & løyrom
Reddik, agurk og rug
Pepperot crème fraiche saus

Sjøkreps
Blomkål, shi me gi, knutekål, sortkål og koriander
Gul curry

 Bete
Rødbetstartar, chevre, jordskokk, hasselnøtter
  Granateple gastrique

Piggvar
Fennikel, gulrot og persille
Sjøkrepssuppe

 Torsk
Rosettkål, erter, skorsonerrot og rødløk
Steinsopp-vin jaune saus

Champagne sorbé
Solbær

 Reinsdyr
Rosenkål, sjalottløk, kastanje og tyttebær
Nypesaus 

And
Andebryst, lår, crosne, selleri, grønnkål og tindved
Rødvinssaus

Norske oster
Fiken, pekannøtter, rosiner, honning og brød

Multe
Vanilje og rømme

 Krydderkakemousse
Sjokolade og kirsebær

 


Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffel

 |Meny kr. 2350,-                            Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00

 

 

 

 

 

 

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit