Statholdergaarden

Smaksmeny

 
Sommermeny servers 04.06-10.08 2021

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Smaksmeny

Hellefisk & løyrom

Dill, rødløk og jordskokk
Lime- beurre blanc
F,M,S

Hval
Mango, ingefær, hjertesalat, vårløk og koriander
Ponzu- soyasaus
Gh,S,Se

Kamskjell
Fennikel, squash og sortkål
Skalldyrconsommé
B,F,M,E,S,Se,S

Røye
Grønne erter og hvit asparges, rotgrønnsaker og kapers
Blåskjellsaus
F,M,Gr,B,S,Se

Piggvar
Løk, potet og grønnkål
Pepperrotvelouté
F,E,Gh,M,Se,S

Andehjerte    
Selleri og spinat
Timian- granateplegastrique
M,Se,Su

Dielam
Pølse, sommerkål, neper og gulrot
Sjalottløksaus
M,Se,Su

Norsk ost
Honning, pekannøtter, Tindved, rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh

Rabarbra & jordbær
Mascarpone, marengs, makron og mandel
M,E,Nm

 

Meny kr. 1975,-                            Vinmeny kr. 1850,-

Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

 

 


Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit