Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden from 03.01.-12.02.2025
Amuse bouche
Krabbesalat & villttartar
Skalldyrsuppe & løyrom
Andelever
Kamskjell
Portobello, purre, jalapeño og vårløk
Kamskjellvinaigrette
B, F, Su, M, G, Se
Knutekål
Rosettkål, mandler og persille
Røkt mizo smørsaus
M, Su, Gh, Na
Kveite & akkar
Erter, rødløk og trøffel
Blåskjell-ertesuppe
F, M, B, E
Andehjerte
Gulbete, sennep og kjørvel
Oksehalebuljong
Su, Se, Gh, Sen, Se
Torsk
Selleri, fennikel, grapefrukt og eple
Kalv-ingefærsaus
F, M, Su, Gh, Se
Tonic
Agurk
Su
Reinsdyr
Rosenkål, tyttebær, jordskokk og karse
Kremet viltsaus
M, Se, Su
Kalv
Grønnkål, crosne, pepperrot og potetchips
Grønn peppersaus
M, Se, Su,
Norske Oster
Tindved, pekannøtter, rosiner, honning
M, Su, E, G
Solbær
Hasselnøtt
Nh, Gh, E, M
Kaffemousse
Mango
M,E, Gh
Petit Four
Kirsebærmakron, Sjokoladetrøffel
Cannelé, pasjonsfrukt sjokolade
|Meny kr. 2350,- Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit