Statholdergaarden

Smaksmeny

Kamskjell
Black garlic, spisskål og koriander
B,So,Gh,E,Su

Makrell
Passe pier og hylleblomst- eplebuljong
F

Hval
Rabarbra, jordskokk og artisjokk
Granateple- sitrontimiangastrique
Su

Sjøkreps
Squash, blomkål og kålskudd,
Sauce vierge
S,Su,M,Se

Nypotet & asparges
Rødløk og ramsløkhollandaise
M,Su,E

Piggvar
Petit pois, neper, vårrøtter, vårløk og grønnkål
Estragonsaus
F,M,B,Su,Se

Så hviler vi
Agurk, grønn te og yoghurt
M
Kalv
Kapers, rødbete, spinat, rug og chiliemulsjon
E,Su,Gr

Dielam
Urter, knutekål, gulrot og broccoli
Sjalottløksaus
Su,M,Se,E

Norsk ost
Honning, nøtter, fiken, tindved, rosiner og brød
M,Nv,Gr,Gh,Ses

Rabarbra
Vanilje og hylleblomst
M,E

Jordbær & pasjonsfrukt
Pekan og marengs
E,M,Gh,Np,

 


Meny kr. 1890,-                            Vinmeny kr. 1650,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit