Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 16.02-29.03.2023
Kamskjell & laks
Kapers, squash og dill
Pepperrotsaus
M,E,B,Su
Sjøkreps
Mango, shimeji og koriander
Spisskumminglace
S,E,So,Ses,Su,Se
Ravioli
Sopp, løk, ferskost, rødløks og spinat
Kremet steinsoppsaus
E,Gh,M,Su,Se
Piggvar
Fennikel, savoykål, løyrom og granateple
Skalldyrssmørsaus
F,S,Su,M,E
Skrei
Sortkål, hvit asparges og rødbete
F,Su,M,Sen,Se
Lime & yoghurt
M,E
Due
Lårrillet, yuzu, grønnkål, småløk
Duesaus
M,Se,Su,Gh,E
Indrefilet av Okse
Terte, oksekjake, hollandaise, jordskokk, rosenkål og skorsonnerrot
Bordelaisesaus
M,Gh,Su
Ost
Tindved, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M,Np,Gh,Gr,Ses
Pistasj & bringebær
Vannbakkels
M,E,Gh,Npi
Meny kr. 2070,- Vinmeny kr. 1830,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit