Statholdergaarden

Smaksmeny

 

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

Statholdergaarden fra 03.01-15.02.2023

 

Kamskjell, hellefisk & løyrom
Agurk og rødløk
Dillvelouté
F,B,M,Se,Su

Sjøkreps
Tartar, knutekål, fennikel, eple, og vårløk
Skalldyrsaus
S,M,Se,Su,M

Breiflabb & sort trøffel
Blåskjell, gulrot og spinat
Blåskjell- erteespuma
F,B,Su,M

Torsk
Potet, purre, stjerneløk og rosenkål
Sjalottløksaus
F,M,Su,Se

Andehjerte
Gravet andebryst, løk og sopp
Steinsoppsuppe
M,E,Se,Su

Nyr & Agurk
Basilikum
M

Reinsdyr
Hasselnøtter, jordskokk, grønnkål og rosmarin
Ripssaus
M,Gh,E,Su,Se,Nh

Kalv
Rosettkål, blomkål, rødbete og brissel
Rødvin- hvitløksaus
M,Se,Su,Gh,E

Ost
Tindved, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M,Np,Gh,Gr,Ses

Sjokolade & kirsebær
Mandel
M,E,Nm,Gh

 

         Meny kr. 2070,- Vinmeny kr. 1830,-
   
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

 

 

 

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit