Statholdergaarden

Smaksmeny

 
Høstmeny servers 23.09 - 03.11 2021

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Smaksmeny

Hellefisk
Agurk, hjertesalat og potet
Pepperrotsmørsaus
F,M,Su

Krabbe
Skalldyrchawamushi, fennikel
grønnkål og dill
Skalldyrsaus
S,E,Se,Gr,M,Su

Rødbete
Jordskokk og hasselnøtter
Balsamicovinaigrette
M,Su,Nh

Skate
Blomkål, erter og bacon
Blomkål- blåskjellsaus
F,Su,B,M,

Piggvar
Stjerneløk, knutekål, Salsa Verde og spisskål
Piggvarvelouté
F,Su,Se,E,M

Så hviler vi
Gravensteinsorbet

Reinsdyr
Rosenkål, eple, kvede
Rosmarin - Einebærsaus
M,Se,Su

Lam
Sennep, gulrotpuré, rosettkål
Purre og kantarell.
Sjalottløksaus
Su,M,E,Gh,Se

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved
Rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh

Plomme
Temousse og nøtter
E,M

 

Meny kr. 1975,-  Vinmeny kr. 1850,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit