Statholdergaarden

Smaksmeny

 Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

 Smaksmeny

 Kamskjell & røye
Kapers, dill og Kamskjellskum
B,F,M,E,Se,Su

Akkar & blåskjell
Erter og eple
Blåsjell- eplesaus
B,E

Sjøkreps
Agurk og rug
Luftig sjøkrepssaus
S,M,E,Gr,Su,Se

Breiflabb
Rødbeter og rosettkål
Pepperrot- piggvarsaus
F,B,Su,M,Se

Torsk
Selleri, grønnkål og broccoli
Sauce vierge
F,Su,Se,M,E

Så hviler vi
Eple & Nyr
M

Vaktel
Rosenkål, kyllingskinn, sopp
Sortpeppersaus
M,Se,Su

Kalv
Knutekål, løk, squash og jordskokk
Rosmarinsaus
Se,Su,M

Norske oster
Honning, pekannøtter, rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh

 Sitron & Marengs
Bringebær, mandel
E,M,Gh

 

Meny kr. 1975,-   Vinmeny kr.1750,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit