Smaksmeny
Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 13.09-18.10.2023
Smaksmeny
Kamskjell
Dill, agurk, blåskjell, fennikel
Kamskjellskum
B,M,E,Su
Makrellstørje
Koriander, mynte, vårløk, nori og mango
Søtlig soyasaus
F,Gr,M,So,Gh
Hellefisk
Løyrom og erter
Noilly Pratsaus
F,E,S,M,Gh,B,Su
Skogsopp
Rødbete, gnocchi, rosenkål og skorsonnerot
Gastrique
M,Su,Gh,E
Breiflabb
Kålrot og salsa verde
Brunet breiflabbsaus
F,Su,E,
Eple & yoghurt
M
Reinsdyr
Burritaneløk, reinsdyrhjerte og tyttebær
Kremet rosmarinsaus
M,Su,Se
Fjellam
Chevrepølse, jordskokk, grønnkål og purre
Hvitløksaus
M,Gh,E,Se,Su
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M, Np, Gb, Ses
Nyr & pære
Tanariva cremeux, financier og mandel
Karamellsaus
M,E,Gh,Nm
Meny kr. 2195,- Vinmeny kr. 1945,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit