Statholdergaarden

Smaksmeny

 

Kamskjell
Agurk, hjertesalat, dill og hylleblomst
Kamskjellsaus
B,Su,Gr,M

Hellefisk & laks
Løyrom, squash og estragon
F,Su,Gh,E

Hval
Mango, koriander, ingefær og spisskål
Ponzusaus
Gh,Se,Su

Hvit asparges & nypotet
Rødløk, pepperrot og sortkål
Sitrontimiangastrique
M,Su

Kongekrabbe
Fennikel, jordskokk og kålskudd
Sjøkrepsconsommé
S,M,Se,Su

Piggvar
Gulrot, broccoli og petit pois
Strandkrabbesmørsaus
F,M,S,Su,Se

Så hviler vi
Eple, stangselleri og Champagne
Se

Vaktel
Kyllingskinn, rettish og småløk
Morellsaus
E,Gh,M,Su,Se

Dielam
Pølse, sommerkål, selleri og skorsonnerot
Rosmarinsaus
M,Se,Su

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh

Rabarbra
Yoghurt og engsyre
M

Jordbær & te
Hasselnøtter, tuille og marengs
E,M,Nh,Gh

 

 

Meny kr. 1950,-                            Vinmeny kr. 1690,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit