Statholdergaarden

Smaksmeny

 

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

Statholdergaarden fra 16.02-29.03.2023

 

Kamskjell & laks
Kapers, squash og dill
Pepperrotsaus
M,E,B,Su

Sjøkreps
Mango, shimeji og koriander
Spisskumminglace
S,E,So,Ses,Su,Se

Ravioli
Sopp, løk, ferskost, rødløks og spinat
Kremet steinsoppsaus
E,Gh,M,Su,Se

Piggvar
Fennikel, savoykål, løyrom og granateple
Skalldyrssmørsaus
F,S,Su,M,E

Skrei
Sortkål, hvit asparges og rødbete
F,Su,M,Sen,Se

Lime & yoghurt
M,E

Due
  Lårrillet, yuzu, grønnkål, småløk
Duesaus
M,Se,Su,Gh,E

Indrefilet av Okse
Terte, oksekjake, hollandaise, jordskokk, rosenkål og skorsonnerrot
Bordelaisesaus
M,Gh,Su

Ost
Tindved, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M,Np,Gh,Gr,Ses

Pistasj & bringebær
Vannbakkels
M,E,Gh,Npi

 

 

Meny kr. 2070,-                            Vinmeny kr. 1830,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

     

 

 

 

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit