Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 03.01-15.02.2023
Kamskjell, hellefisk & løyrom
Agurk og rødløk
Dillvelouté
F,B,M,Se,Su
Sjøkreps
Tartar, knutekål, fennikel, eple, og vårløk
Skalldyrsaus
S,M,Se,Su,M
Breiflabb & sort trøffel
Blåskjell, gulrot og spinat
Blåskjell- erteespuma
F,B,Su,M
Torsk
Potet, purre, stjerneløk og rosenkål
Sjalottløksaus
F,M,Su,Se
Andehjerte
Gravet andebryst, løk og sopp
Steinsoppsuppe
M,E,Se,Su
Nyr & Agurk
Basilikum
M
Reinsdyr
Hasselnøtter, jordskokk, grønnkål og rosmarin
Ripssaus
M,Gh,E,Su,Se,Nh
Kalv
Rosettkål, blomkål, rødbete og brissel
Rødvin- hvitløksaus
M,Se,Su,Gh,E
Ost
Tindved, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M,Np,Gh,Gr,Ses
Sjokolade & kirsebær
Mandel
M,E,Nm,Gh
Meny kr. 2070,- Vinmeny kr. 1830,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit