Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 25.05-28.06.2023
Kamskjell
Hasselnøtter, purre, gressløk
Safranvelouté
B,Nh,Su,M
Akkar
Hvitløk, hjertesalat og granateple
Eple- spisskummen saus
B,M
Løyrom & grønn asparges
Nypotet, ramsløk og småløk
Ramsløkhollandaise
F,E,M
Gjørs
Rødbete, sjalottløk, fennikel og rosenkål
Pepperrotsmørsaus
M,E,Su,Gh
Piggvar
Selleri, vårrøtter, artiskokker og jordskokk
Timiangastrique
F,Se,M,B,Su
Champagne & Sitronverbena
Lime
***
Andehjerte
Tindved, grønnkål, skorsonerrot og spissmorkel
Rosmarinsaus
M,Su,Se,Gr
Unglam
Pølse, hvit asparges, nykål, erter og knutekål
Sennepssaus
M,Su,Se,Sen
Ost
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
***
Nyr & rabarbra
Jordbær og mandel
M,Nm,E,Gh
Meny kr. 2195,- Vinmeny kr. 1945,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit