Statholdergaarden

Smaksmeny

 

Forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

 Statholdergaarden fra 13.09-18.10.2023    

Smaksmeny

Kamskjell
Dill, agurk, blåskjell, fennikel
Kamskjellskum
B,M,E,Su

Makrellstørje
Koriander, mynte, vårløk, nori og mango
Søtlig soyasaus
F,Gr,M,So,Gh

 Hellefisk
Løyrom og erter
Noilly Pratsaus
F,E,S,M,Gh,B,Su

Skogsopp
Rødbete, gnocchi, rosenkål og skorsonnerot
Gastrique
M,Su,Gh,E

Breiflabb
Kålrot og salsa verde
Brunet breiflabbsaus
F,Su,E,

Eple & yoghurt
M

Reinsdyr
Burritaneløk, reinsdyrhjerte og tyttebær
Kremet rosmarinsaus
M,Su,Se

Fjellam
Chevrepølse, jordskokk, grønnkål og purre
Hvitløksaus
M,Gh,E,Se,Su

Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M, Np, Gb, Ses

Nyr & pære
Tanariva cremeux,  financier og mandel
Karamellsaus
M,E,Gh,Nm

 

 

Meny kr. 2195,-                            Vinmeny kr. 1945,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

 

 

 

 

 

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit