Statholdergaarden

Smaksmeny

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

Statholdergaarden fra 23.06 til 17.08.2022

Smaksmeny

 

 Ørret & hellefisk
Avocado og reddik
Løyrom- smørsaus
F,B,Su,M

Hval
Spisskål, koriander og ingefær
Ponzusaus
F,So,Gh,Se,Su

Sjøkreps
Artiskokker og neper
Bouillabaissebuljong
B,M,Su,Se,S

Ishavsrøye
Blåskjell, purre, dill, grønnkål
Blåskjell- sennepsaus
F,B,Gh,E,Su,M,Sen

Gjørs
Agurk, stangselleri, rødløk og erter
Pepperrotsaus
F,Se,M,Su

Rabarbra
Sitron og hylleblomst

And
Andehjerte, asparges, rosenkål og estragon
Granateplegastrique
E,Su,M

Kalv
Kantarell, fennikel, løk, potet og gulrot
Hvitløksaus
M,Su,Se,E,Gh

Ost
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M, Np, Su, Gh, Gr

Jordbær & bringebær
Nyr og pistasj
M,Np,Gh

 

Meny kr. 2070,-                            Vinmeny kr. 1830,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

 

 

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit