Statholdergaarden

Smaksmeny

 

 

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

 Statholdergaarden fra 16.10-19.11.2024 

Amuse Bouche
Løyrom
Tartar & soppsuppe,
Sjøkreps

Kveite & kamskjell
Brokkolini, knutekål, rug og estragon
Kamskjell-estragonsaus
Sjøkreps
Blomkål, sortkål og kjørvel
Sjøkrepssmørsaus
Gravet hjort
Gulbete, enebær, sitrontimian og kvede
Granateplegastrique
Piggvar
Rosettkål, kålrot, rødløk og dill
Piggvarvelouté
Breiflabb
Ingefær, krabbe, grønnkål og koriander
Kylling-sitrongressbuljong
Pære
Sitron og ingefær
Reinsdyr
Selleri, spisskål, solbær, hasselnøtt og karse
Kremet viltsaus
Lam
Rosenkål, lammepølse, potet, løk og sopp
Lammesjy
Norske oster
Aprikos, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Eple & rømme
Havre
Sjokolade & gresskar
Tindved, gresskar-appelsin iskrem

Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffel

 |Meny kr. 2350,-                            Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00

 

 

 

 

 

 

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit