Statholdergaarden

Smaksmeny

Kamskjell
Løyrom, rødløk og spinat
Beurre blanc
B,F,M,Su

Rødbete & byggryn
Fennikel, estragon og gresskar
M,Su,Gb,E

Akkar
Boc choi, ingefær, hvitløk, sortpepper og koriander
Soya- ponzusaus
B,M,Su,E,So

Kongekrabbe
Ravioli, rosettkål, blomkål, squash og sortkål
Sjøkrepssuppe
S,M,E,Su

Skate
Eple, bacon, brokkoli, erter og jordskokk
Kyllingssaus
F,Su,M

Breiflabb
Steinsopp, rettich, sopp og gulrot
Persillesaus
F,M,Su,Gh

Så hviler vi
Eple, stangselleri og Nyr
M,Se

Rype
Tyttebær, rosenkål og burritaneløk
Rosmarinsaus
Su,M,Se 

Hjort
Kvede, skorsonerrot, grønnkål, hasselnøtter, sopp og selleri
Eplesidersaus
M,Su,Gh,Se,E,Nh

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh

Pasjonsfrukt
Pecan og popcorn
Np,M,Gh,E

Plomme
Bringebær og sjokolade
M,Nm,E

 

Meny kr. 1950,-                            Vinmeny kr. 1725,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit