Statholdergaarden

Smaksmeny

Kamskjell & ishavsrøye
Agurk, rug og pepperrot
Dillemulsjon
B,F,E,Su,Gr,M

Hellefisk
Knutekål, salsa verde, artisjokker og hjertesalat
Skalldyrvinaigrette
F,E,S,Su,Se

Kantarell & blomkål
Bacon og rødløk
Hollandaise
M,Gh,E,M

 Hval
Gressløk, granateple, stjerneløk og kapers
Sauce vierge
E,Gh,E,Se

Skate
Boc choi, shiitake og koriander
Lime- ingefærsaus
F,B,M,Se,Su

Breiflabb
Jordskokk, fennikel og broccoli
Blåskjellsaus
F,Su,Se,Gh,B,M

Så hviler vi
Rips og nyr
M

Andelår & hjerte
Eple, kålskudd og petit pois
Lettrøkt eplebuljong
Se,Su

Kalveentrecôte
Oksekjake, selleri, grønnkål, skorsonnerot og rødbete
Sjalottløksaus
M,Su,Se

Norsk ost
Honning, pekannøtter, tindved, rosiner og brød
M,Np,Su,Gr,Gh

Solbær
Seterrømme og sitrontimian
M,Gh,E

Bringebær & mascarpone
Mandel og marengs
M,Nm,E

 

 

Meny kr. 1950,-                            Vinmeny kr. 1690,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit