Statholdergaarden

Smaksmeny

 
Statholdergaarden 11.11 - 22.12 2021

Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.

Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.

 

Smaksmeny

 

Hellefisk & sjøkreps
Estragonemulsjon, squash og grønne erter
F,S,M,Su,E

Røye
Koriander, vårløk og søtpotet
Pasjonfrukt og lime
B,E,

Skorsonnerot & trøffel
Hasselnøtter, knutekål, blomkål og spinat
Gastrique
Nh,M,Su

Breiflabb
Jordskokker, rødløkspuré og rosettkål
Blåskjellsaus
F,B,Su,M,Se

Torsk
Hvitløk, sortkål, gulrot og rettish
Kylling- sjalottløksaus
F,Su,Se,M,E

Så hviler vi
Kokos og tindved
M

Reinsdyr
Mandelpotet, rips og rosenkål
Kremet vilt- ripsaus
M,Se,Su

And
Rødbete, andelever, pølse, kvede og grønnkål
Eplecidersaus
Se,Su,M

Norske oster
Honning, pekannøtter, fikenkompott,
rosiner og brød og pepperkakesticks
M,Np,Su,Gr,Gh

Multer
Mascarpone, Jivarasjokolade og krumkake
E,M,Gh

 

Meny kr. 1975,-                            Vinmeny kr. 1850,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00.

Allergenforklaring

Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.

 

Forkortelser av allergener

M: Melkeprodukter

E: Egg

P: Peanøtter

Nh: Hasselnøtter

Nv: Valnøtter

Np: Pecannøtter

Nm: Mandler

So: Soya

Gh: Hvetemel

Gr: Rugmel

Gb: Byggmel

F: Fisk

S: Skalldyr

B: Bløtdyr

Se: Selleri

Sen: Sennep

Ses: Sesamfrø

L: Lupin

Su: Sulfit