Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden fra 05.09-09.10.2024
Amuse Bouche
Løyrom
Kalvetartar, soppsuppe,
Råreke & brioche
Gravet laks
Ishavsrøye & kamskjell
Blomkål, rug og gresskar
Persillesaus
B,F,M,Su,Gr,E
Makrellstørje & krabbe
Spisskål, soya, mango og avokado
Krabbevinaigrette
S,So,Su
Kveite & sopp
Kantarell og rødløk
Røkt kveitevelouté
F,M,Su
Piggvar
Risoni, blåskjell, og artisjokk
Vin jaunesaus
F,B,Gh,Su
Breiflabb
Plomme, jordskokk,
mandler, eple og sortkål
Plomme-breiflabbsaus
F,M
Sitron
Earl grey
M
Due
Rosenkål, løk og enebær
Due-ripssaus
M,Su,Se
Lam
Steinsopp, grønnkål, purre,
knutekål og paprika
Lam og steinsoppconsomé
M,Se,E
Norske oster
Tindved, pekannøtter, rosiner, honning og brød
M, Np,Gh,
Aprikos
Rømme
M,E
Pære & hasselnøtt
Kastanje og vanilje
M,Nh,Nk,E
Meny kr. 2350,- Vinmeny kr. 2100,-
Juicemeny 750,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit