Smaksmeny
Små forandring av våre menyer, kan forekomme daglig.
Vi gjør oppmerksom på at selskaper over 5 personer bes om å samle seg rundt
én forhåndsbestilt meny.
Statholdergaarden from 20.11.2024
Amuse bouche
Makrell & Hjort
Piggvar suppe & Gubbröra
Sjøkrepsklo
Ørret & løyrom
Reddik, agurk og rug
Pepperot crème fraiche saus
Sjøkreps
Blomkål, shi me gi, knutekål, sortkål og koriander
Gul curry
Bete
Rødbetstartar, chevre, jordskokk, hasselnøtter
Granateple gastrique
Piggvar
Fennikel, gulrot og persille
Sjøkrepssuppe
Torsk
Rosettkål, erter, skorsonerrot og rødløk
Steinsopp-vin jaune saus
Champagne sorbé
Solbær
Reinsdyr
Rosenkål, sjalottløk, kastanje og tyttebær
Nypesaus
And
Andebryst, lår, crosne, selleri, grønnkål og tindved
Rødvinssaus
Norske oster
Fiken, pekannøtter, rosiner, honning og brød
Multe
Vanilje og rømme
Krydderkakemousse
Sjokolade og kirsebær
Petit Four
Cannele, Guanaja konfekt,
Makron & sjokoladetrøffel
|Meny kr. 2350,- Vinmeny kr. 2100,-
Må bestilles av samtlige rundt bordet, før kl. 20.00
Allergenforklaring
Kjære gjest,
vi kan spesialtilpasse de fleste retter vi har på menyen til dine allergibehov.
Vennligst ta kontakt med din servitør, så vi kan gi deg en kulinarisk opplevelse.
Forkortelser av allergener
M: Melkeprodukter
E: Egg
P: Peanøtter
Nh: Hasselnøtter
Nv: Valnøtter
Np: Pecannøtter
Nm: Mandler
So: Soya
Gh: Hvetemel
Gr: Rugmel
Gb: Byggmel
F: Fisk
S: Skalldyr
B: Bløtdyr
Se: Selleri
Sen: Sennep
Ses: Sesamfrø
L: Lupin
Su: Sulfit