Selskapsmenyer
Meny fra 11.04.2024-22.05.2024
Mat & Vinkjelleren fra 11.04.2024-22.05.2024
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Kveite & Råreke
Avocadokrem, edamame, sylta ingefær & rischpis
***
Oksetartar
Pepperrotkrem, puffet pute & rødbet
***
Aspargessuppe
Varmrøkt røye, fennikelkompott & rugpops
***
Softshell crab
Mango, gressløk emulsjon, reddik & soya-sesamglace
***
Rettich
Dashi- soppbuljong, røkt mandel, quinoa, nori, blomkålpure & sylta shimeji
***
Breiflabb
Potetkrem, sitron & meunier saus
***
Yoghurt/ Nyr espuma
Agurk-stangselleri-eple granite med gin
& sylta eple
***
Kylling
Kremet risoni, tomat, glasert løk, kål & estragonsaus
***
Dagens oster
Knekkebrød, fikenkompott, pecannøtt & basilikumshonning
***
Vannbakkels
Pistasjkrem & bringebær sorbet
Meny 1055,-
Standard Vinmeny 930,-
Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-
Meny 2
Softshell crab
Mango, gressløk emulsjon, reddik & soya-sesamglace
***
Entrecote
Asparges, tomat, grønnkål & bearnaise
***
Melkesjokolademousse
Tindvedsorbet, daim, fennikel
Kr. 950,-
Meny 3
Kveite & Råreke
Avocadokrem, edamame, sylta ingefær & rischpis
***
Aspargessuppe
Varmrøkt røye, fennikelkompott & rugpops
***
Breiflabb
Potetkrem, sitron & meunier saus
***
Kylling
Kremet risoni, tomat, glasert løk, kål & estragonsaus
***
Vannbakkels
Pistasjkrem & bringebær sorbet
Kr. 950,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 480,-