À la carte
Meny fra 03.01.2025
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Kveite & kamskjelltartar
Rettich, shimeji, miso og dashi
Fisk, egg, melk, bløtdyr, sennep,
260,-
Petit pois suppe
Bakt røye, boc choi og ørret rogn
Fisk, sulfitt, melk, selleri
260,-
Sprøstekt softshellkrabbe
Gulrot, reddik, mangochutney og soya
Skalldyr, sulfitt, gluten
260,-
Hovedretter
Sei
Løkkrokett, kål, sukkererter, søtpotet og
massaman curry espuma
Fisk, sennep, sulfitt, melk, selleri, egg, gluten
475,-
Bakt røye
Blomkål-potetpure, agurk, spisskål, reddik og
røkt rømmesaus med pepperrot
Fisk, sennep, sulfitt, melk,
475,-
Hjort
Selleri, rødbete, grønnkål, hasselnøtt og portobello
Rødvin- nypesaus
Andebryst
Løkkrokett, gulrot og ingefærpure, spinat & rødvin-peppersaus
Melk, selleri, sulfitt, sennep, egg, gluten
475,-
Desserter
Dagens oster
Eple, kvede, pecan, knekkebørd og sherrygastrique
Nøtter, melk, gluten, sulfitt,
230,-
Melkesjokoladekrem
Delicebunn, pærekompott & solbærsorbet
Melk, gluten, sulfitt, egg
230,-
Rømme- hvitsjokolademousse
Pasjonsfrukt, kokos og bringebær
Melk, egg, gluten
230,-
Liten frisk
180,-