Statholderens Mat & Vinkjeller

À la carte

 

Denne menyen går fra 10/9 – 11/11,
små sesongbetonte forandringer kommer i løpet av oktober.

 

Forretter

Røkt rødbettartar
Syltet gulbeter, chevre & pepperrot
215,-

Lettspeket hjort
Tyttebær, rørosrømme & hasselnøtt
215,-

Takoyaki med spicy krabbe
Syltet ingefær, krabbeemulsjon & koriander
215,-

 Hovedretter

Stekt havabbor green curry
Cruditésalat, spinat & skalldyrdumpling
369,-

Bakt røye
Blomkålcouscous, rosenkål &
røkt beurre blanc
369,-

Lam
Gresskar- gulrotpure, kål, syltet rødløk & estragonsaus
369,-

Andebryst
Chèvre, beter, sopp, spinat & sitrontimiansaus
369,-

Desserter

Dagens oster
Pære, pekannøtter & stangselleri
190,-

Lun mandelkake med blåbær
Sitroncurd, sitronbavaroise & blåbær- yoghurtsorbet
190,-

Plomme
Ostekrem, havrekrønsj & bringebærsorbet
190,-

Liten frisk
115,-