À la carte
Meny fra 20.02.2025
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Ørretrullade
Dill, fennikel, knutekål, stangselleri og røkt rømmesaus
260,-
Oksetartar
Bakt rødbet med cornichons, kapers-parmesan emulsjon
260,-
Kremet skalldyrsuppe
Stekt kamskjell, sortkål, kålrot, granateple
260,-
Hovedretter
Bakt røye
Selleri Wellington, sylta epleterning, shimeji & selleripure
Eple- beurre blanc
475,-
Torsk
Fritert torsketunge, blomkål, spinat,
sylta rødløk & beurre noisette
485,-
Kalveentrecote
Spinat, tomat, haricot vertes, potetpure
med estragonsmør & rødvin- grønn peppersaus
495,-
And
Stekt sopp, grønnkål, bakt rødbete,
jordskokkpure & rødvinssaus.
475,-
Desserter
Dagens oster
Basilikumhonning, pekannøtter og knekkebrød.
230,-
Hasselnøtt- sjokolademousse
Tindved-sitrontimian sorbet, tindved marengs,
karamellisert hvit sjokolade ganache
230,-
Vaniljeisparfait
Bringebærsuppe, sitron curd og krokan crunch
230,-
Liten frisk
180,-