À la carte
Meny fra 28.05
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Kveiteceviche
Kald vichyssoise krem, rabarbra & potetchips
285,-
Blåskjell- green curry suppe
Hvitløkstekt akkar, edamame & fennikkel
265,-
Pulled pork i sellerilefse
Jalapeño- lime broken gel, rødløk & sellerichips
255,-
Hovedretter
Bakt ishavsrøye
Sommerkål, vårgulrot, reddik & sitronhollandaise
495,-
Dagens fisk
Spinat, fennikel, granateple, kremet skalldyrsaus
510,-
Entrecote
Grilla hjertebladsalat, paprika emulsjon, tørka tomat,
asparges, grønn peppersaus
525,-
Holtekylling
Asparges risoni, marinert asparges, cherrytomat,
spinat, nepe & kylling- estragonsaus
495,-
Desserter
Dagens oster
Pekan, knekkebrød, basilikumhonning,
aprikpos- tinnvedkompott
240,-
Mascarpone- vaniljemousse
Sitronkrem, sitronkake, jordbærsorbet & jordbær coulis
240,-
Pistasjisparfait
Sjokolade delice, bringebær marengs med pistasj
240,-
Liten frisk
190,-