À la carte
Vi holder restaurantene lukket grunnet Covid-19 situasjonen.
Vi håper at verden normaliseres og at vi snart kan åpne. Vi venter på klarsignal fra myndighetene vedrørende skjenkebevilling.
Vi svarer på telefonen hverdager mellom 11.00-16.00 og vi besvarer epost. Ta vare på hverandre. Hjertelig velkommen ved neste anledning!
Forretter
Oksetartar
Syltet bete, linser & estragonemulsjon
215,-
Gravet kveite
Pernodkrem, agurk & rug
215,-
Takoyaki med spicy krabbe
Syltet ingefær, krabbeemulsjon & koriander
215,-
Hovedretter
Stekt kveite green curry
Cruditésalat, spinat & skalldyrdumpling
369,-
Havabbor
Petit pois- pure, tomat, fennikel &
sauce vierge med chorizo
369,-
Hjort
Gresskar- gulrotpure, Chèvrekrokett, syltet rødløk, spinat & timiansaus
369,-
Andebryst
Jordskokk, hasselnøtter, gnocchi, grønnkål & solbærsaus
369,-
Desserter
Dagens oster
Basilikumhonning, pecan, aprikos & havrekjeks
190,-
Lun mandelkake med eple
Marinert eple, karamell & vaniljeis
190,-
Hvit sjokolademousse
Hasselnøttkake & bringebærsorbet
190,-
Liten frisk
115,-