À la carte
Meny fra 25.05.2023
Forretter
Mat & Vinkjelleren
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Ørret Pastrami
Eggekrem, reddik, marinert agurk,
pepperrot, dill
F, E, M
245,-
Fritert villreke I brød
Kimchi, gressløkmajones, oxalis
S, Gh, E
245,-
Aspargessuppe
Asparges, tortellini, løk, tørket tomat,
parmesan
Gh, M, Se, E, Su
245,-
Hovedretter
Dagens Fisk
Edamame, sukkererter, grønnkål, sylta gulrot,
green currysaus
F, B, M, Su, Se
455,-
Steinbit
Stekt blomkål, kål, sylta rødløk,
portobello, yuzu-beurre blanc
F, M, Su
445,-
Entrecote
Vårprimører, spinat, portobello,
sjampinjongkrem, rødvin-sjalottløksaus
Su, M, Se
455,-
Lam
Jordskokkpure, grønnkål, vårprimører,
sylta løk, estragonsaus
Se, M
455,-
Desserter
Dagens oster
Fruktkompott, pekannøtter, basilikum-honning,
bananbrød
Gh, M, Np, E
215,-
Mascarponemousse
Sitronkrem, rabarbrasuppe, syltet rabarbra,
jordbær, marengs
M, E, Nm
215,-
Glasert Hasselnøttmousse
Tindvedsorbet, mandelcrunch, bringebær
Nh, E, M, Nm
215,-
Liten frisk
M, E
170,-