À la carte
Meny fra 10.04.2025
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Mat & Vinkjelleren holder lukket i påsken. Siste åpningsdag blir lørdag 12.04, så åpner vi igjen tirsdag 22.04.2025. Vi ønsker alle våre gjester en riktig god påske!
Grilla kveite
Dillemulsjon, agurk broken gel, rugchips
285,-
Aspargessuppe
Løk-shiitakerullade, vårløk, asparges, sylta rødløk, sprøtt kyllingskinn
265,-
Sellerikebab på sellerilefse
Yoghurt-rødløk-myntekrem, granateple, hjerteblad & pinjekjerner
255,-
Hovedretter
Bakt røye
Gnocchi, confitert fennikel, blåskjell-petit poissaus med trøffel
495,-
Breiflabb
Brokkolini, brokkolipure, spisskål, curry chips,
sylta rødløk, fisk- kylling sjy med bakt hvitløk
510,-
Kalveentrecote
Spinat, asparges, løk-shiitakerullade,
bakt gulrot, rødvin-estragonsaus med smør
525,-
Honning-pepperglasert andebryst
Andeconfit krokett med chevre, grønnkål, rødbet,
jordskokk, timian-sjalottløksaus
495,-
Desserter
Dagens oster
Pekan, bananbrød, basilikumhonning,
aprikpos- tinnvedkompott
240,-
Sitronterte på mandelbunn
Italiensk marengs, bringebærsorbet,
bringebær broken gel & mandelcrunch
240,-
Sjokoladefondant
Pasjonsfrukt-rom is, karamellisert ananas
240,-
Liten frisk
190,-