À la carte
Meny fra 04.01.-23.02.2023
Forretter
Mat & Vinkjelleren 04.01-23.02.2023
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Rå marinert kveite
Makrellrillette, agurk-yuzu & mandler
Nm, F, M, Sen
245,-
Rødbet & jordskokk
Sylta shimeji, grønnkål & sherry-rødbet gastrix
Nh, So, Gh, Sen, E
245,-
Takoyaki med reker
Sylta ingefær, hjertebladsalat & gressløkemulsjon
Gh, Gr, S, So, E, Ses, Sen
245,-
Hovedretter
Bakt Torsk
Brokkolini, kål, sylta eple & Sitronhollandaise
F, E, M, Su
415,-
Dagens fisk
Jordskokk, sylta rødløk, knutekål-fennikelknytte & soya-nøttesmør
F, M, So, Gh, E
415,-
Okse indrefilet
Grillet hjertebladsalat, soppkrem, røstipotet & rødvin-estragonsaus
M, Se, Su
415,-
Dagens kjøtt
Gulrot-ingefærpure, bakt selleri & gulrot, spinat & rødvins-soya saus
M, Se, So, Su
415,-
Desserter
Dagens oster
Fruktkompott, pekannøtter, basilikum-honning & knekkebrød
Gh, Np, M
215,-
Hvit sjokolade-rømmemousse
Pasjonsfruktganache bringebær & pasjonsfrukt-rom sorbet
M, E, Gm, Nm
215,-
Sjokolade terrine
Hasselnøtt kake, eple-mynte broken gel & solbær sorbet
M, E, Nh, Gm
215,-
Liten frisk
M
170,-