À la carte
Meny fra 25.09.2025
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Meny fra 25.09-04.11.2025
Ørrettartar
Dill, cremefraiche- snøfrisk krem
agurk- yuzu saus
285,-
Steinsopp- estragon suppe
Røkt andehjerte, rug chips, syltet sopp, rødløk
265,-
Asiatisk rekekrokett
Ghoa, gressløk & kimchi
255,-
Hovedretter
Stekt rødspette
Artiskokk- potetsalat & brunet smør med kapers
495,-
Breiflabb
Gnocchi, sylta gresskar, granatepple, grønnkål,
gresskar- gul curry espuma
510,-
Iberico Svin
Brokkolini, spinat, jordskokk,
rødbete og eplecidersaus
525,-
Andebryst
Røkt andehjerte, spinat, grønn peppersaus
495,-
Desserter
Dagens oster
Pekan, knekkebrød, rosiner, kvedepure
240,-
Melkesjokolade bonnet
Rips, mandel og Cremefraiche sorbet
240,-
Lun eplekake
Vaniljeis, eple- solbær broken gel
240,-
Liten frisk
190,-