Statholderens Mat & Vinkjeller

À la carte

Meny fra 20.02.2025

Forretter

 

 

Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene

 

Ørretrullade

Dill, fennikel, knutekål, stangselleri og røkt rømmesaus

260,-

Oksetartar

Bakt rødbet med cornichons, kapers-parmesan emulsjon
260,-

Kremet skalldyrsuppe
Stekt kamskjell, sortkål, kålrot, granateple

260,-

 

Hovedretter

Bakt røye
Selleri Wellington, sylta epleterning, shimeji & selleripure
Eple- beurre blanc
475,-

Torsk
Fritert torsketunge, blomkål, spinat,
sylta rødløk & beurre noisette

485,-

Kalveentrecote
Spinat, tomat, haricot vertes, potetpure
med estragonsmør & rødvin- grønn peppersaus

495,-

And

Stekt sopp, grønnkål, bakt rødbete,
jordskokkpure & rødvinssaus.

475,-

Desserter

Dagens oster
Basilikumhonning, pekannøtter og knekkebrød.
230,-

Hasselnøtt- sjokolademousse
Tindved-sitrontimian sorbet, tindved marengs,
karamellisert hvit sjokolade ganache

230,-

Vaniljeisparfait
Bringebærsuppe, sitron curd og krokan crunch
230,-

Liten frisk
180,-