À la carte
Meny fra 13.07.2024-18.09.2024
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Oksecarpaccio
Lettrøkt auberginkrem, aspargesbønner,
pinjekjerner & kapers
260,-
Tunfisk sashimi
Yuzu ponzu, agurk, reddik & chilimajo
260,-
Kremet skalldyrsuppe
Taskekrabbe ravioli, fenikkel & pepperot
260,-
Hovedretter
Stekt isgalt
Blomkål i variasjon, spinat & soya-nøttesmør
475,-
Røye
Artisjokkpure, fennikel, spinat, eple,
blåskjellsaus
485,-
Okse
Tyttebær, sylta løk, grønnkål, kremet peppersaus
495,-
Lam
Maiskompott, bulgur-quinoa, samosa med spinat &
feta, tomat, lammesjy
475,-
Desserter
Dagens oster
Aprikoskompott, brioche med pistasj, valnøtt &
tørket frukt, glaserte pecannøtter
230,-
Hasselnøttkake
Rømmemousse, pæresorbet, pærecoulis
230,-
Blåbærterte
Nyrsorbet
230,-
Liten frisk
180,-