À la carte
Meny fra 22.02.2024-11.04.2024
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Kveiterull med nori & shiitake
Tindved-dashi med stangselleri, lime,agurk & grønn chili,
passe-pierre, agurknoisette & rischips
Fisk, selleri
245,-
Green curry-blåskjell suppe & røye
Fennikelkompott, edamame, urtepaste, rugpops & blåskjell
Melk, bløtdyr, fisk, sulfitt
245,-
Fritert squashkake
Grilla aubergine med miso, sylta squash, rødløk,
vårløk, persille & hvitløk-parmesanskum
Melk, gluten, sennep, egg
245,-
Hovedretter
Stekt torsk
Torsketunge, brokkolini, kål, tørka tomat & skalldyrsespuma
Gluten, melk, fisk, skalldyr
445,-
Dagens Fisk
Stekt blomkål, blomkålspure, sylta rødløk, spinat,
quinoa-hasselnøtt, nøttesmør med kapers & sitron
Fisk, selleri, sulfitt, melk, nøtter
455,-
Stekt andebryst fra Holte
Polenta med gulrot, spinat, ingefærsylta løk,
bresert portobello norsk reddik, & bigaradesaus
Melk, gluten, selleri, sulfitt
445,-
Ungfe entrecote
Soppkrem, skorsonnerot, tomat, haricot vertes sylta sopp,
grønnkål & estragonsaus
Melk, sennep, sulfitt, selleri, egg, gluten
455,-
Desserter
Dagens oster
Knekkebrød, aprikoskompott, pecannøtt
& basilikumshonning
Nøtter, melk, gluten, egg, sulfitt
215,-
Gulrotkake & kremostis
Engsyre-eple broken gel, pistasjcrunch & bringebær
Melk, egg, gluten, nøtter
215,-
Rømmemousse med pasjonsfruktcurd
Pasjonsfruktsorbet, bringebør & mandel-kakaocrunch
Egg, melk, mandel
215,-
Liten frisk
Melk, Egg
170,-