Statholderens Mat & Vinkjeller

À la carte


Forretter

Oksetartar

Steinsopp tempura, pepperrot, beter & karseemulsjon

204,-

Kremet sjøkrepssuppe

Marinert kveite, confitert purre & granateple

204,-

Potetlefse

Sild, løk, egg, Västerbotten ost & dillemulsjon

204,-

Hovedretter

Torsk

Potet espuma, bacon, sukkererter & brunet smør

357,-

Tradisjonell norsk lutefisk

Ertepure, baconfett, sennepssaus & poteter.
Serveres med påfyll.

585,-

Hjort

Selleripuré, spinat, røkte linser, rødløk & steinsoppsaus

357,-

Andebryst

Samosa med anderillette, spinat, soppkrem, skorsonnerot & kirsebærsaus

357,-

Krydderbresert ribbe

Puffet svor, rødkål, brokkoli, potetespuma, eple & rødvins- kryddersaus

357,-

Desserter

Dagens oster

Fiken, bananbrød & portvins gastric

189,-

Hasselnøttmousse

Kjørvelsponge & solbærsorbet

189,-

Sjokoladefondant

Multe- aprikoscoulis & vaniljeis

189,-

Ris a la mande

Dansk riskrem med mandler, ekte vanilje & lun kirsebærsaus

189,-