Statholderens Mat & Vinkjeller

À la carte

Meny fra 07.11

Forretter

 

Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene

 

Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
260,-

Blåskjell- safran suppe
Blåskjellragu med selleri- gulrotbrunoise, kamskjell
 & fennikel

260,-

Lettrøkt rødbettartar
Puylinser, kapers, gulbeteperler,
daddel-klementinvinaigrette,
 hasselnøtt, pepperrotkrem & rugchips
260,-

 

 

Hovedretter

Breiflabb
Blomkålpure, miso- beurre blanc, bok choi & fritert nori
475,-

Torsk
Rotfruktpure, rosenkål, jordskokk, sprukket rødvinssaus
475,-

Entrecôte
Soppkrem, spinat, rødløk, peppersaus
495,-

Andebryst
Andehjerte, pommes anna, spinat, sylta rødløk,
kvedepure, selleripure & Madeirasaus

475,-

 

 

 

Desserter

Dagens oster
Bananbrød, pecan, portvinsgastrique & fiken
230,-
Ostekakekrem
Kornmo- kanel crunch, kirsebær- eplekompott,
kirsebærsorbet
230,-
Sjokoladefondant
Vaniljeis, solbærcoulis
230,-
Liten frisk
180,-