À la carte
Meny fra 16.11-22.12.2023
Forretter
Mat & Vinkjelleren
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Gravet laks
Potet, snøfrisk, dill & sennep
Fisk, melk, mel og sennep
245,-
Kremet skalldyrsuppe
Skalldyrs dimplings, edamame, sukkererter & granateple
Melk, egg, skalldyr, mel, sulfitt og selleri
245,-
Hjemmelaget steambun
Anderillete, spicy rødkål & gressløk emulsjon
Mel, egg, sennep, melk og sulfitt
245,-
Hovedretter
Bakt piggvar
Petit pois pure, syltet tomat, grønnkål & blåskjellsaus
Fisk, melk, bløtdyr & sulfitt, selleri
455,-
Stekt torsk
Rotfrukt, rosenkål, bacon & rødvinssaus
Fisk, selleri, sulfitt og melk
445,-
Variasjon av ullgris
Bakt rotgrønnsaker, spinat, kvede &
Rødvin-kryddersaus
Melk, sennep, sulfitt, mel og selleri
455,-
Andebryst & andehjerte
Rødkål, brokkolini, selleripure & maderirasaus
Melk, sulfitt, selleri
455,-
Desserter
Dagens oster
Glaserte pekannøtter, Fikenkompott,
portvinsgastrix & bananbrød
Pekannøtter, melk, mel, sulfitt, egg
215,-
Glasert hasselnøttmousse
Syltet pære, krydderkake & solbær sorbet
Melk, sulfitt, nøtter og egg
215,-
Pasjonsfruktterte
Bringebær sorbet, marengs og bringebær
Mel, egg, melk og mandel
215,-
Liten frisk
Melk, Egg
170,-