À la carte
Meny fra 07.11
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
260,-
Blåskjell- safran suppe
Blåskjellragu med selleri- gulrotbrunoise, kamskjell
& fennikel
260,-
Lettrøkt rødbettartar
Puylinser, kapers, gulbeteperler,
daddel-klementinvinaigrette,
hasselnøtt, pepperrotkrem & rugchips
260,-
Hovedretter
Breiflabb
Blomkålpure, miso- beurre blanc, bok choi & fritert nori
475,-
Torsk
Rotfruktpure, rosenkål, jordskokk, sprukket rødvinssaus
475,-
Entrecôte
Soppkrem, spinat, rødløk, peppersaus
495,-
Andebryst
Andehjerte, pommes anna, spinat, sylta rødløk,
kvedepure, selleripure & Madeirasaus
475,-
Desserter
Dagens oster
Bananbrød, pecan, portvinsgastrique & fiken
230,-
Ostekakekrem
Kornmo- kanel crunch, kirsebær- eplekompott,
kirsebærsorbet
230,-
Sjokoladefondant
Vaniljeis, solbærcoulis
230,-
Liten frisk
180,-