Statholderens Mat & Vinkjeller

À la carte

Meny fra 16.11-22.12.2023

Forretter

 

Mat & Vinkjelleren 
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene

 

Gravet laks
Potet, snøfrisk, dill & sennep

Fisk, melk, mel og sennep

245,-

Kremet skalldyrsuppe
Skalldyrs dimplings, edamame, sukkererter & granateple

Melk, egg, skalldyr, mel, sulfitt og selleri

245,-

Hjemmelaget steambun
Anderillete, spicy rødkål & gressløk emulsjon

Mel, egg, sennep, melk og sulfitt

245,-

 

Hovedretter

 

Bakt piggvar
Petit pois pure, syltet tomat, grønnkål & blåskjellsaus   

Fisk, melk, bløtdyr & sulfitt, selleri

455,-

Stekt torsk
Rotfrukt, rosenkål, bacon & rødvinssaus

Fisk, selleri, sulfitt og melk

445,-

Variasjon av ullgris
Bakt rotgrønnsaker, spinat, kvede &
Rødvin-kryddersaus

 Melk, sennep, sulfitt, mel og selleri

455,-

Andebryst & andehjerte
Rødkål, brokkolini, selleripure & maderirasaus

Melk, sulfitt, selleri

455,-

Desserter

Dagens oster
Glaserte pekannøtter, Fikenkompott,
 portvinsgastrix & bananbrød

Pekannøtter, melk, mel, sulfitt, egg

215,-

Glasert hasselnøttmousse
Syltet pære, krydderkake & solbær sorbet

Melk, sulfitt, nøtter og egg

215,-

Pasjonsfruktterte
Bringebær sorbet, marengs og bringebær

Mel, egg, melk og mandel

215,-

Liten frisk

Melk, Egg

170,-