À la carte
Meny fra 05.11
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Gravet ørret
Potet, purre, dill og reddik
285,-
Sprøstekt squashkake
Paprika, tomat og basilikum
255,-
Oksetartar
Linser, kapers, selleri, rødbete og pepperrot
265,-
Hovedretter
Bakt torsk
Blomkål-trøffel puré, erter, bacon og rødvinssaus
495,-
Dagens fisk
Fenikkel, tomat, spisskål, sukkererter, skalldyrsaus
510,-
Lam
Rotmos, rosenkål, tyttebær og lammevelouté
525,-
Andebryst
Grønnkål, grilla sellerirot, sylta rødløk og madeirasaus
495,-
Desserter
Dagens oster
Pekan, fikenkompott og bananbrød
240,-
Ostekakekrem
Kirsebær- eplekompott og kirsebær sorbet
240,-
Mørk sjokolademousse
Hasselnøtter, solbærsorbet, krydderkake, sylta pære
240,-
Liten frisk
190,-


