Lunsjmeny fra 02.09.2025
Vi serverer lunsj høst, vinter og vår i
Mat & Vinkjelleren!
Meny fra 02.09.2025
Luksusplatte
Kommer i 2 serveringer
Marinert sild med karrisalat, reker med sitronmajones,
fritert rødspette med remulade og røkt laks med urtekrem
***
Lun leverpostei, sopp, bacon og rødbeter, Andebryst, grønnkål, jordskokk og rødvinssaus
Kr. 495,-
Sildeplatte
Brød blir servert ved siden av
Marinert sild, oberstinnesild og sennepssild,
Kryddersild, serveres med karrisalat, epledressing
kr. 355,-
Smørbrød liste
Vi anbefaler 2 smørbrød per person.
Fisk og skalldyr smørbrød
Røkt laks
Eggerøre & agurk
Kr. 225,-
Fritert rødspette
Dansk remulade & sitron
Kr. 245,-
Skagenrøre
Reker, dill & sitron
Kr. 245,-
Vegetar smørbrød
Kremet sopp
Rødløk & gresskarkjerner
Kr. 175,-
Lune poteter
Urte creme fraiche & reddik
Kr.145,-
Kjøtt smørbrød
Roastbiff
Dansk remulade, pepperrot & sprøstekt løk
Kr.195,-
Klassisk Tartar
Rødbete, cornichon & eggeplomme
Kr. 195,-
Lun leverpostei
Rødbete, sopp & bacon
Kr.175,-
Andebryst
Jordskokk, grønnkål & rødvinssaus
Kr.245,-
Dessert
Vaniljeis med mandel crumbel
Kr.60,-
Dagens sorbet med mandel crumbel
Kr.60,-
Kransekake
75,-
Dagens dessert
185,-
Dagens oster
Kr 185,-
Merk at menyen «Stor Dansk frokost» må forhåndsbestilles av samtlige rundt bordet senest dagen i forveien av reservasjonen.
Stor Dansk frokost.
(Må forhåndsbestilles og må nytes av alle rundt bordet.)
Kommer i 4 serveringer
Det kalde
Dansk marinert sild med karrisalat, Oberstinnesild
Reker med sitronmajones
Røkt laks med urtekrem
Roastbiff med sprøstekt løk.
Det lune
Fritert rødspette med remulade
Dagens fisk med blåskjellsaus
Det varme
Lun leverpostei med rødbete, sopp og bacon
Andebryst med grønnkål, jordskokk og rødvinssaus
Så den søte avslutting
Modnet oster med kompott og bananbrød
Dagens dessert
935,- kr per person.