10 retters meny
Meny fra 23.02-12.04.2023
Råmarinert kveite
Agurk, stangselleri & pepperrot
F, M, E, Se
***
Teriaky marinert laks
Sukkererter, mango & grønn papayasalat
Gh, Gr, F
***
Skalldyr suppe
Røkt kamskjell & fennikel
S, B, Se, M, Su
***
Sprøstekt blomkål
Spinat, granateple og mandel
Nm, Gh, E
***
Svineknoketerrin
Steinsopp, bacon, vårløk & eple
Gh, E, M, Se
***
Torsk
Quinoa, rødløk, potet & nøttesmør
F, M, Su
***
Drue- hvitvinsgranite
Sitronsorbet
M, Su
***
Okse indrefilet
Oksekjake, grønnkål, selleri, mais
& paprika- rødvinssaus
M, Se, Su
***
Dagens oster
Knekkebrød, fruktkompott & basilikumhonning
Np, M, Gh, Gr, Su
***
Pistasjisparfait
Madeleine, bringebær & marengs
M, E, Gh, N
Meny 940,-
Standard Vinmeny 825,-
Oppgradert Vinmeny 995,-
Juicemeny 425,-
Menyen må bestilles før 21:00