10 retters meny
Meny fra 28.05
Kveiteceviche
Kald vichyssoise krem, rabarbra & potetchips
***
Pepperøkt makrell
Sylta squash, tomat- agurkbuljong & paprikaemulsjon
***
Blåskjell- green curry suppe
Hvitløkstekt akkar, edamame & fennikkel
***
Pulled pork i sellerilefse
Jalapeño- lime broken gel, rødløk & sellerichips
***
Røkt andehjerte
Hummus espuma, sprøstekt loff, granateple & løk-nøttebrioche
***
Bakt ishavsrøye
Sommerkål, vårgulrot, reddik & sitronhollandaise
***
Hylleblomst- eplegranite
Bringebærsorbet
***
Holtekylling
Asparges risoni, marinert asparges, cherrytomat, spinat, nepe & kylling- estragonsaus
***
Dagens oster
Pekan, knekkebrød, basilikumhonning, aprikpos- tinnvedkompott
***
Mascarpone- vaniljemousse
Sitronkrem, sitronkake, jordbærsorbet & jordbær coulis
Meny 1110,-
Standard vinmeny 975,-
Oppgradert vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-
Meny fra 06.08
Kveitesashimi
Avocadokrem, pico de gallo, mais
***
Taskekrabbesalat
Sitronmajones, toast, røkt eplebuljong
***
Løk- oksehalebuljong
Løkompott, sylta rødløk, pære, brioche
***
Asiatisk svinekrokett
Marinert agurk, sriracha emulsjon
***
Spagetti
Blåskjell espuma, fenikkel, blåskjell
***
Stekt breiflabb
Kål, nepe, reddik, grapefrukt, yuzu- beurre blanc
***
Blåbær- lime granite
Melke- lime sorbet
***
Lam
Brokkolini, tomat, samosa, pommes anna, lammesaus
***
Dagens oster
Pekan, knekkebrød, basilikumhonning, kvedepure
***
Vannbakkels
Pistasjkrem, bringebærsorbet, pistasjcrunch
Meny 1110,-
Standard vinmeny 975,-
Oppgradert vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-