10 retters meny
Meny fra 04.01.-23.02.2023
10- Retters Meny
Rå marinert kveite
Makrellrillette, agurk-yuzu & mandler
Rødbet & jordskokk
Sylta shimeji, grønnkål & sherry-rødbetgastrix
Blåskjell-safran suppe
Calamares, tomat & fennikelcrudite
Takoyaki med reker
Sylta ingefær, hjertebladsalat & gressløkemulsjon
Oksehale tortellini
Oksehale-løk buljong, spinat & sylta delikatesseløk
Bakt Torsk
Brokkolini, kål & Sitronhollandaise
Yoghurtsorbet
Ripsgranite
Okse indrefilet
Grillet hjertebladsalat, soppkrem, røstipotet & rødvin-estragonsaus
Dagens oster
Knekkebrød, fruktkompott & basilikumhonning
Hvit sjokolade-rømmemousse
Pasjonsfruktganache bringebær &
pasjonsfrukt-rom sorbet
Meny 940,-
Standard Vinmeny 825,-
Oppgradert Vinmeny 995,-
Juicemeny 425,-
Menyen må bestilles før 21:00