10 retters meny
Meny fra 07.11
Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
***
Lettrøkt rødbettartar
Puylinser, kapers, gulbeteperler, daddel-klementinvinaigrette,
hasselnøtt, pepperotkrem & rugchips
***
Blåskjell- safran suppe
Blåskjellragu med selleri- gulrotbrunoise, kamskjell & fennikel
***
Ribbekrokket
Rødkålsalat, chili emulsjon, soya-soppsjy
***
Breiflabb
Blomkålpure, miso- beurre blanc, bok choi & fritert nori
***
Torsk
Rotfruktpure, rosenkål, jordskokk, sprukket rødvinssaus
***
Te granite
Pære-lime ingefærsorbet
***
Andebryst
Andehjerte, pommes anna, spinat, sylta rødløk, kvedepure,
selleripure & Madeirasaus
***
Dagens oster
Bananbrød, pecan, portvinsgastrique & fiken
***
Ostekakekrem
Kornmo- kanel crunch, kirsebær- eplekompott, kirsebærsorbet
Meny 1055,-
Standard Vinmeny 930,-
Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-
Menyen må bestilles før 21:00