10 retters meny
Meny fra 20.02.2025
Ørretrullade
Dill, fennikel, knutekål, stangselleri
& røkt rømmesaus
***
Oksetartar
Bakt rødbet med cornichons &
kapers-parmesan emulsjon
***
Kremet skalldyrsuppe
Stekt kamskjell, sortkål, kålrot & granateple
***
Sprø østerssopp Gochujang
Agurksalat, koriander, sylta rødløk & sesamemulsjon
***
Selleri Wellington
Eple- beurre blanc, sylta epleterning, shimeji og macadamianøtter
***
Torsk
Fritert torsketunge, blomkål, beurre noisette
***
Yuzu- melkesorbet
Bringebærgranite
***
Kalveentrecote
Spinat, tomat, haricot vertes, potetpure med estragonsmør & rødvin- grønn peppersaus
***
Dagens oster
Pekan, basilikumshonning, aprikos, knekkebrød
***
Hasselnøtt- sjokolademousse
Tindved-sitrontimian sorbet, tindved marengs, karamellisert hvit sjokolade ganache
Meny 1055,-
Standard Vinmeny 930,-
Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-
Menyen må bestilles før 21:00