10 retters meny
Meny fra 10.04.2025
Grilla kveite
Dillemulsjon, agurk broken gel, rugchips
***
Tunfisktartar
Tom ka espuma, kimchisesam, fritert wonton
***
Aspargessuppe
Løk-shiitakerullade, vårløk, asparges, sylta rødløk, sprøtt kyllingskinn
***
Sellerikebab på sellerilefse
Yoghurt-rødløk-myntekrem, granateple, hjerteblad & pinjekjerner
***
Svinedumpling
Palo svinebuljong, vaktelegg, bok choi, rettich
***
Bakt røye
Gnocchi, confitert fennikel, blåskjell-petit poissaus med trøffel
***
Pære-ingefærsorbet
Lime-ingefærgranite
***
Honning-pepperglasert andebryst
Andeconfit krokett med chevre, grønnkål, rødbet, jordskokk, timian-sjalottløksaus
***
Dagens oster
Pekan, bananbrød, basilikumhonning, aprikpos- tinnvedkompott
***
Sitronterte på mandelbunn
Italiensk marengs, bringebærsorbet, bringebær broken gel & mandelcrunch
Meny 1110,-
Standard vinmeny 975,-
Oppgradert vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-