10 retters meny
Meny fra 05.11
Gravet ørret
Potet, purre, dill og reddik
***
Oksetartar
Linser, kapers, selleri, rødbete og pepperrot
***
Sjøkrepssuppe
Marinert kveite, sukkererter og fennikel
***
Sprøstekt squashkake
Paprika, tomat og basilikum
***
Bakt torsk
Blomkål-trøffel puré, erter, bacon og rødvinssaus
***
Røkt lam
Rotmos, rosenkål, tyttebær og lammevelouté
***
Te granite
Pære- lime og ingefær sorbet
***
Andebryst
Grønnkål, grilla sellerirot, sylta rødløk og madeirasaus
***
Dagens oster
Pekan, fikenkompott og bananbrød
***
Ostekakekrem
Kirsebær- eplekompott og kirsebær sorbet
Meny 1110,-
Standard vinmeny 975,-
Oppgradert vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-


