10 retters meny
Meny fra 22.02.2024-11.04.2024
Glasert gulbetetartar & sylta rødbetknytte
Ricotta-chevrekrem, rød frisèe, valnøtt, haricot vertes & gressløkolje
Sennep, melk, nøtter
***
Kveiterull med nori & shiitake
Tindved-dashi med stangselleri, lime, agurk & grønn chili, passe-pierre, agurknoisette & rischips
Fisk, selleri
***
Green curry-blåskjell suppe & røye
Fennikelkompott, edamame, urtepaste, rugpops & blåskjell
Melk, bløtdyr, fisk, sulfitt
***
Fritert squashkake
Grilla aubergine med miso, sylta squash, rødløk, vårløk, persille & hvitløk-parmesanskum
Melk, gluten, sennep, egg
***
Stekt torsk
Torsketunge, brokkolini, kål, tørka tomat & skalldyrsespuma
Gluten, melk, fisk, skalldyr
***
Eple-corona sorbet
Limegranite
Melk, gluten
***
Røkt andehjerte & bakt skorsonnerot
Soppkrem, grønnkål, shimeji, eple, puffa quinoa-hasselnøtt & eple-soppglace
Melk, gluten, nøtter, sulfitt
***
Stekt andebryst fra Holte
Polenta med gulrot, spinat, ingefærsylta løk, bresert portobello, norsk reddik, & bigaradesaus
Melk, gluten, selleri, sulfitt
***
Dagens oster
Knekkebrød, aprikoskompott, pecannøtt & basilikumshonning
Nøtter, melk, gluten, egg, sulfitt
***
Gulrotkake & kremostis
Engsyre-eple broken gel, pistasjcrunch & bringebær
Melk, egg, gluten, nøtter
Meny 995,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 450,-
Menyen må bestilles før 21:00