Selskapsmenyer
Meny fra 03.01.2025
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Kveite & kamskjelltartar
Rettich, shimeji, miso og dashi
***
Sprøstekt softshellkrabbe
Gulrot, reddik, mangochutney og soya
***
Petit pois suppe
Bakt røye, boc choi og ørret rogn
***
Svineknoketerrin
Steinsopp, jordskokk og eple
***
Spinat & ricotta ravioli
Basilikum, sitron, tomat, pinjekjerner og parmesan
***
Sei
Løkkrokett, kål, sukkererter, søtpotet og
massaman curry espuma
***
Rød appelsin- pepper sorbet
Yoghurt epuma
***
Hjort
Selleri, rødbete, grønnkål, hasselnøtt og portobello Rødvin- nypesaus
***
Dagens oster
Eple, kvede, pecan, knekkebørd og sherrygastrique
***
Melkesjokoladekrem
Delicebunn, pærekompott & solbærsorbet
Meny 1055,-
Standard Vinmeny 930,-
Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Kveite & kamskjelltartar
Rettich, shimeji, miso og dashi
***
Andebryst
Løkkrokett, gulrot og ingefærpure, spinat & rødvin-peppersaus
***
Rømme- hvitsjokolademousse
Pasjonsfrukt, kokos og bringebær
Kr. 950,-
Meny 3
Sprøstekt softshellkrabbe
Gulrot, reddik, mangochutney og soya
***
Petit pois suppe
Bakt røye, boc choi og ørret rogn
***
Sei
Løkkrokett, kål, sukkererter, søtpotet og
massaman curry espuma
***
Hjort
Selleri, rødbete, grønnkål, hasselnøtt og portobello Rødvin- nypesaus
***
Melkesjokoladekrem
Delicebunn, pærekompott & solbærsorbet
Kr. 950,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 480,-
Meny 4