Statholderens Mat & Vinkjeller

Selskapsmenyer

Meny fra 22.02.2024-11.04.2024

 

Mat & Vinkjelleren fra 22.02.2024-11.04.2024

For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.

 Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.

Meny 1

Glasert gulbetetartar & sylta rødbetknytte
Ricotta-chevrekrem, rød frisèe, valnøtt, haricot vertes & gressløkolje 

***

Kveiterull med nori & shiitake
Tindved-dashi med stangselleri, lime, agurk & grønn chili, passe-pierre, agurknoisette & rischips

***

Green curry-blåskjell suppe & røye
Fennikelkompott, edamame, urtepaste, rugpops & blåskjell

***

Fritert squashkake
Grilla aubergine med miso, sylta squash, rødløk, vårløk, persille & hvitløk-parmesanskum
***

Stekt torsk
Torsketunge, brokkolini, kål, tørka tomat & skalldyrsespuma   

***
 Eple-corona sorbet
Limegranite

***

Røkt andehjerte & bakt skorsonnerot
Soppkrem, grønnkål, shimeji, eple, puffa quinoa-hasselnøtt & eple-soppglace

***

Stekt andebryst fra Holte
Polenta med gulrot, spinat, ingefærsylta løk, bresert portobello norsk reddik, & bigaradesaus

***

Dagens oster
Knekkebrød, aprikoskompott, pecannøtt & basilikumshonning

***

Gulrotkake & kremostis
engsyre-eple broken gel, pistasjcrunch & bringebær

 

 Meny 995,-

Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-

Juicemeny 450,-

 

Meny 2

 

 

Kveiterull med nori & shiitake
Tindved-dashi med stangselleri, lime, agurk & grønn chili, passe-pierre, agurknoisette & rischips

***

Ungfe entrecote
Soppkrem, skorsonnerot, tomat, haricot vertes sylta sopp,
grønnkål & estragonsaus

***

 Rømmemousse med pasjonsfruktcurd
Pasjonsfruktsorbet, bringebør & mandel-kakaocrunch

 Kr. 875,-

 

 

 

Meny 3

 

 

Glasert gulbetetartar & sylta rødbetknytte
Ricotta-chevrekrem, rød frisèe, valnøtt, haricot vertes & gressløkolje 

***

Green curry-blåskjell suppe & røye
Fennikelkompott, edamame, urtepaste, rugpops & blåskjell

***

Stekt torsk
Torsketunge, brokkolini, kål, tørka tomat & skalldyrsespuma   

***

Stekt andebryst fra Holte
Polenta med gulrot, spinat, ingefærsylta løk, bresert portobello norsk reddik, & bigaradesaus

***

Gulrotkake & kremostis
engsyre-eple broken gel, pistasjcrunch & bringebær

 

Kr. 895,-

Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-

Juicemeny 450,-