Selskapsmenyer
Meny fra 22.02.2024-11.04.2024
Påskelukket fra søndag 24.04, første åpningsdag 02.04.2024
Mat & Vinkjelleren fra 22.02.2024-11.04.2024
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Glasert gulbetetartar & sylta rødbetknytte
Ricotta-chevrekrem, rød frisèe, valnøtt, haricot vertes & gressløkolje
***
Kveiterull med nori & shiitake
Tindved-dashi med stangselleri, lime, agurk & grønn chili, passe-pierre, agurknoisette & rischips
***
Green curry-blåskjell suppe & røye
Fennikelkompott, edamame, urtepaste, rugpops & blåskjell
***
Fritert squashkake
Grilla aubergine med miso, sylta squash, rødløk, vårløk, persille & hvitløk-parmesanskum
***
Stekt torsk
Torsketunge, brokkolini, kål, tørka tomat & skalldyrsespuma
***
Eple-corona sorbet
Limegranite
***
Røkt andehjerte & bakt skorsonnerot
Soppkrem, grønnkål, shimeji, eple, puffa quinoa-hasselnøtt & eple-soppglace
***
Stekt andebryst fra Holte
Polenta med gulrot, spinat, ingefærsylta løk, bresert portobello norsk reddik, & bigaradesaus
***
Dagens oster
Knekkebrød, aprikoskompott, pecannøtt & basilikumshonning
***
Gulrotkake & kremostis
engsyre-eple broken gel, pistasjcrunch & bringebær
Meny 995,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 450,-
Meny 2
Kveiterull med nori & shiitake
Tindved-dashi med stangselleri, lime, agurk & grønn chili, passe-pierre, agurknoisette & rischips
***
Ungfe entrecote
Soppkrem, skorsonnerot, tomat, haricot vertes sylta sopp,
grønnkål & estragonsaus
***
Rømmemousse med pasjonsfruktcurd
Pasjonsfruktsorbet, bringebør & mandel-kakaocrunch
Kr. 875,-
Meny 3
Glasert gulbetetartar & sylta rødbetknytte
Ricotta-chevrekrem, rød frisèe, valnøtt, haricot vertes & gressløkolje
***
Green curry-blåskjell suppe & røye
Fennikelkompott, edamame, urtepaste, rugpops & blåskjell
***
Stekt torsk
Torsketunge, brokkolini, kål, tørka tomat & skalldyrsespuma
***
Stekt andebryst fra Holte
Polenta med gulrot, spinat, ingefærsylta løk, bresert portobello norsk reddik, & bigaradesaus
***
Gulrotkake & kremostis
engsyre-eple broken gel, pistasjcrunch & bringebær
Kr. 895,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 450,-