Statholderens Mat & Vinkjeller

Selskapsmenyer

Meny fra 28.05

 

 

For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.

 

 Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.

Meny 1

Kveiteceviche
Kald vichyssoise krem, rabarbra & potetchips
***
Pepperøkt makrell
Sylta squash, tomat- agurkbuljong & paprikaemulsjon
***
Blåskjell- green curry suppe
Hvitløkstekt akkar, edamame & fennikkel
***
Pulled pork i sellerilefse
Jalapeño- lime broken gel, rødløk & sellerichips
***
Røkt andehjerte
Hummus espuma, sprøstekt loff, granateple & løk-nøttebrioche
***
Bakt ishavsrøye
Sommerkål, vårgulrot, reddik & sitronhollandaise
***
Hylleblomst- eplegranite
Bringebærsorbet
***
Holtekylling
Asparges risoni, marinert asparges, cherrytomat, spinat, nepe & kylling- estragonsaus
***
Dagens oster
Pekan, knekkebrød, basilikumhonning, aprikpos- tinnvedkompott
***
Mascarpone- vaniljemousse
Sitronkrem, sitronkake, jordbærsorbet & jordbær coulis

 Meny 1110,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-

Juicemeny 500,-

Menyen må bestilles før 21:00

 

 

 

Meny 2

Pepperøkt makrell
Sylta squash, tomat- agurkbuljong & paprikaemulsjon
***
Entrecote
Grilla hjertebladsalat, paprika emulsjon, tørka tomat,
asparges, grønn peppersaus
***
Pistasjisparfait
Sjokolade delice, bringebær marengs med pistasj

Kr. 985,-

 

 

 

 

 

Meny 3

Kveiteceviche
Kald vichyssoise krem, rabarbra & potetchips
***
Blåskjell- green curry suppe
Hvitløkstekt akkar, edamame & fennikkel
***
Bakt ishavsrøye
Sommerkål, vårgulrot, reddik & sitronhollandaise
***
Holtekylling
Asparges risoni, marinert asparges, cherrytomat, spinat, nepe & kylling- estragonsaus
***
Mascarpone- vaniljemousse
Sitronkrem, sitronkake, jordbærsorbet &
 jordbær coulis

Kr. 995,-