Statholderens Mat & Vinkjeller

Selskapsmenyer

Meny fra 04.01-23.02.2023

Mat & Vinkjelleren 04.01-23.02.2023

For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.

 Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.

Meny 1

 

 

Rå marinert kveite
Makrellrillette, agurk-yuzu & mandler
***

Rødbet & jordskokk
Sylta shimeji, grønnkål & sherry-rødbetgastrix
***

Blåskjell-safran suppe
Calamares, tomat & fennikelcrudite
***

Takoyaki med reker
Sylta ingefær, hjertebladsalat & gressløkemulsjon
***

Oksehale tortellini
Oksehale-løk buljong, spinat & sylta delikatesseløk
***

Bakt Torsk
Brokkolini, kål & Sitronhollandaise
***

Yoghurtsorbet
Ripsgranite
***

Okse indrefilet
Grillet hjertebladsalat, soppkrem, røstipotet & rødvin-estragonsaus
***

Dagens oster
Knekkebrød, fruktkompott & basilikumhonning

***

Hvit sjokolade-rømmemousse
Pasjonsfruktganache bringebær &
pasjonsfrukt-rom sorbet

Meny 940,-

 

Standard Vinmeny 825,-

Oppgradert Vinmeny 995,-

Juicemeny 425,-

 

Menyen må bestilles før 21:00

 

Meny 2

 

 

Rå marinert kveite
Makrellrillette, agurk-yuzu & mandler
***

Andebryst
Gulrot-ingefærpurre, bakt selleri & gulrot, spinat &
rødvins-soya saus
***

Sjokolade terrine
Hasselnøtt kake, eple-mynte broken gel & solbærsorbet

Kr. 875,-