Statholderens Mat & Vinkjeller

Selskapsmenyer

Meny fra 13.07.2024-18.09.2024

 

 

Mat & Vinkjelleren fra Meny fra 13.07.2024-18.09.2024

For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.

 Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.

Meny 1

Oksecarpaccio
Lettrøkt auberginkrem, aspargesbønner, pinjekjerner & kapers

***

Tunfisk sashimi
Yuzu ponzu, agurk, reddik & chilimajo

***

Kremet skalldyrsuppe
Taskekrabbe ravioli, fenikkel & pepperot

***

Fritert skate
Avocado-urteemulsjon, pico de gallo & myk maistortilla

***

Pani puri
Jordskokk, mandel, eple & parmesan-soppespuma

***
 Stekt isgalt
Blomkål i variasjon, spinat & soya-nøttesmør

***

Kokos espuma
Tinnvedsorbet

***

Lam
Maiskompott, bulgur-quinoa, samosa med spinat & feta, tomat, lammesjy

***

Dagens oster
Aprikoskompott, brioche med pistasj,
Valnøtt, tørket frukt & glaserte pecannøtter

***

Hasselnøttkake
Rømmemousse, pæresorbet, pærecoulis

 

Meny 1055,-

Standard Vinmeny 930,-

Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-

Menyen må bestilles før 21:00

 

 

Meny 2

 

Tunfisk sashimi
Yuzu ponzu, agurk, reddik & chilimajo

***

Okse
Tyttebær, sylta løk, kremet peppersaus

***

Blåbærterte
Nyrsorbet


Kr. 950,-

 

 

 

 

Meny 3

Tunfisk sashimi
Yuzu ponzu, agurk, reddik & chilimajo
***

Kremet skalldyrsuppe
Taskekrabbe ravioli, fenikkel & pepperot
***

Stekt isgalt
Blomkål i variasjon, spinat & soya-nøttesmør

***

Lam
Maiskompott, bulgur-quinoa, samosa med spinat & feta, tomat, lammesjy

***

Hasselnøttkake
Rømmemousse, pæresorbet, pærecoulis


Kr. 950,-

Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-

Juicemeny 480,-