Selskapsmenyer
Meny fra 28.05
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Kveiteceviche
Kald vichyssoise krem, rabarbra & potetchips
***
Pepperøkt makrell
Sylta squash, tomat- agurkbuljong & paprikaemulsjon
***
Blåskjell- green curry suppe
Hvitløkstekt akkar, edamame & fennikkel
***
Pulled pork i sellerilefse
Jalapeño- lime broken gel, rødløk & sellerichips
***
Røkt andehjerte
Hummus espuma, sprøstekt loff, granateple & løk-nøttebrioche
***
Bakt ishavsrøye
Sommerkål, vårgulrot, reddik & sitronhollandaise
***
Hylleblomst- eplegranite
Bringebærsorbet
***
Holtekylling
Asparges risoni, marinert asparges, cherrytomat, spinat, nepe & kylling- estragonsaus
***
Dagens oster
Pekan, knekkebrød, basilikumhonning, aprikpos- tinnvedkompott
***
Mascarpone- vaniljemousse
Sitronkrem, sitronkake, jordbærsorbet & jordbær coulis
Meny 1110,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Pepperøkt makrell
Sylta squash, tomat- agurkbuljong & paprikaemulsjon
***
Entrecote
Grilla hjertebladsalat, paprika emulsjon, tørka tomat,
asparges, grønn peppersaus
***
Pistasjisparfait
Sjokolade delice, bringebær marengs med pistasj
Kr. 985,-
Meny 3
Kveiteceviche
Kald vichyssoise krem, rabarbra & potetchips
***
Blåskjell- green curry suppe
Hvitløkstekt akkar, edamame & fennikkel
***
Bakt ishavsrøye
Sommerkål, vårgulrot, reddik & sitronhollandaise
***
Holtekylling
Asparges risoni, marinert asparges, cherrytomat, spinat, nepe & kylling- estragonsaus
***
Mascarpone- vaniljemousse
Sitronkrem, sitronkake, jordbærsorbet &
jordbær coulis
Kr. 995,-