Statholderens Mat & Vinkjeller

Selskapsmenyer

Meny fra 05.11

 

 

For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.

 

 Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.

Meny 1

 

 

Gravet ørret
Potet, purre, dill og reddik
***
Oksetartar
Linser, kapers, selleri, rødbete og pepperrot
***
Sjøkrepssuppe
Marinert kveite, sukkererter og fennikel
***
Sprøstekt squashkake
Paprika, tomat og basilikum

***
Bakt torsk
Blomkål-trøffel puré, erter, bacon og rødvinssaus
***
Røkt lam
Rotmos, rosenkål, tyttebær og lammevelouté
***
Te granite
Pære- lime og ingefær sorbet
***
Andebryst
Grønnkål, grilla sellerirot, sylta rødløk og madeirasaus
***
Dagens oster
Pekan, fikenkompott og bananbrød

***
Ostekakekrem
Kirsebær- eplekompott og kirsebær sorbet

 

  Meny 1110,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-

Juicemeny 500,-

 

 

Meny 2

 

Sprøstekt squashkake
Paprika, tomat og basilikum

***
Lam
Lammekrokett, Rotmos, rosenkål, tyttebær og lammevelouté
***
Mørk sjokolademousse
Hasselnøtt, solbær sorbet og krydderkake

Kr. 985,-

Standard Vinmeny 775,-

Oppgradert Vinmeny 1015,-
Juicemeny 300,-

 

 

Meny 3

 

Gravet ørret
Potet, purre, dill og reddik
***
Sjøkrepssuppe
Marinert kveite, sukkererter og fennikel
***
Bakt torsk
Blomkål-trøffel puré, erter, bacon og rødvinssaus
***
Andebryst
Grønnkål, grilla sellerirot, sylta rødløk og madeirasaus
***
Ostekakekrem
Kirsebær- eplekompott og kirsebær sorbet 

Kr. 995,-

Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-

Juicemeny 500,-

 

Meny 4

 

Stor Dansk julefrokost.

Kommer i 4 serveringer

Det kalde

Dansk marinert sild med karrisalat, Oberstinnesild, reker med sitronmajones, gravet laks med sennepssaus & roastbiff med sprøstekt løk.

Det lune

Fritert rødspette med med remulade & lun leverpostei med bacon og sopp.

Det varme

Frikadeller, ribbensteg med rødkål, andebryst med epler, svisker og madeirasaus.

Så den søte avsluting

Modnet oster med fiken og bananbrød & ris a la mande med lun kiserbærsaus.

Kr. 1035,-