Selskapsmenyer
Meny fra 04.01-23.02.2023
Mat & Vinkjelleren 04.01-23.02.2023
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Rå marinert kveite
Makrellrillette, agurk-yuzu & mandler
***
Rødbet & jordskokk
Sylta shimeji, grønnkål & sherry-rødbetgastrix
***
Blåskjell-safran suppe
Calamares, tomat & fennikelcrudite
***
Takoyaki med reker
Sylta ingefær, hjertebladsalat & gressløkemulsjon
***
Oksehale tortellini
Oksehale-løk buljong, spinat & sylta delikatesseløk
***
Bakt Torsk
Brokkolini, kål & Sitronhollandaise
***
Yoghurtsorbet
Ripsgranite
***
Okse indrefilet
Grillet hjertebladsalat, soppkrem, røstipotet & rødvin-estragonsaus
***
Dagens oster
Knekkebrød, fruktkompott & basilikumhonning
***
Hvit sjokolade-rømmemousse
Pasjonsfruktganache bringebær &
pasjonsfrukt-rom sorbet
Meny 940,-
Standard Vinmeny 825,-
Oppgradert Vinmeny 995,-
Juicemeny 425,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Rå marinert kveite
Makrellrillette, agurk-yuzu & mandler
***
Andebryst
Gulrot-ingefærpurre, bakt selleri & gulrot, spinat &
rødvins-soya saus
***
Sjokolade terrine
Hasselnøtt kake, eple-mynte broken gel & solbærsorbet
Kr. 875,-