Selskapsmenyer
Meny fra 25.05.2023
Mat & Vinkjelleren fra 25.05.2023
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Ørret Pastrami
Eggekrem, reddik, marinert agurk,
pepperrot, dill
F, E, M
***
Makrellrillette
Potet-purreløkskrem, fennikel, lakserogn,
eple, rug
F, E, Gr, Gh, Se
***
Aspargessuppe
Asparges, tortellini, løk, tørket tomat,
parmesan
Gh, M, Se, E, Su
***
Fritert villreke I brød
Kimchi, gressløkmajones, oxalis
S, Gh, E
***
Gnoccho Fritto med ricotta
Dhal, spinat, granateple, mandler
Gh, M, E, Se, Nm
***
Steinbit
Stekt blomkål, kål, sylta rødløk,
portobello, yuzu-beurre blanc
F, M, Su
***
Eple-Stangselleri & Hylleblomstgranite
Yoghurt sorbet
M, Se
***
Lam
Jordskokkpure, grønnkål, vårprimører,
sylta løk, estragonsaus
Se, M
***
Dagens oster
Bananbrød, fruktkompott & basilikumhonning
Gh, M, Np, E
***
Mascarponemousse
Sitronkrem, rabarbrasuppe, syltet rabarbra,
jordbær, marengs
M, E, Nm
Meny 995,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 450,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Ørret Pastrami
Eggekrem, reddik, marinert agurk,
pepperrot, dill
F, E, M
***
Entrecote
Vårprimører, spinat, portobello,
sjampinjongkrem, rødvin-sjalottløksaus
Su, M, Se
***
Glasert Hasselnøttmousse
Tindvedsorbet, mandelcrunch, bringebær
Nh, E, M, Nm
Kr. 875,-
Meny 3
Ørret Pastrami
Eggekrem, reddik, marinert agurk,
pepperrot, dill
F, E, M
***
Aspargessuppe
Asparges, tortellini, løk, tørket tomat,
parmesan
Gh, M, Se, E, Su
***
Steinbit
Stekt blomkål, kål, sylta rødløk,
portobello, yuzu-beurre blanc
F, M, Su
***
Lam
Jordskokkpure, grønnkål, vårprimører,
sylta løk, estragonsaus
Se, M
***
Mascarponemousse
Sitronkrem, rabarbrasuppe, syltet rabarbra,
jordbær, marengs
M, E, Nm
Kr. 945,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 450,-