Selskapsmenyer
Meny fra 20.02.2025
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Ørretrullade
Dill, fennikel, knutekål, stangselleri
& røkt rømmesaus
***
Oksetartar
Bakt rødbet med cornichons & kapers-parmesan emulsjon
***
Kremet skalldyrsuppe
Stekt kamskjell, sortkål, kålrot & granateple
***
Sprø østerssopp goechang
Agurksalat, koriander, sylta rødløk & sesamemulsjon
***
Selleri Wellington
Eple- beurre blanc, sylta epleterning, shimeji & macadamianøtter
***
Torsk
Fritert torsketunge, blomkål & beurre noisette
***
Yuzu- melkesorbet
Bringebærgranite
***
Kalveentrecote
Spinat, tomat, haricot vertes, potetpure med
estragonsmør & rødvin- grønn peppersaus
***
Dagens oster
Pekan, basilikumshonning, aprikos & knekkebrød
***
Hasselnøtt- sjokolademousse
Tindved-sitrontimian sorbet, tindved marengs, karamellisert hvit sjokolade ganache
Meny 1055,-
Standard Vinmeny 930,-
Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Oksetartar
Bakt rødbet med cornichons, kapers-parmesan emulsjon
***
Torsk
Fritert torsketunge, blomkål, spinat,
sylta rødløk & beurre noisette
***
Vaniljeisparfait
Bringebærsuppe, sitron curd og krokan crunch
Meny 950,-
Meny 3
Ørretrullade
Dill, fennikel, knutekål, stangselleri og røkt rømmesaus
***
Kremet skalldyrsuppe
Stekt kamskjell, sortkål, kålrot, granateple
***
Torsk
Fritert torsketunge, blomkål, spinat,
sylta rødløk & beurre noisette
***
Kalveentrecote
Spinat, tomat, haricot vertes, potetpure
med estragonsmør & rødvin- grønn peppersaus
***
Hasselnøtt- sjokolademousse
Tindved-sitrontimian sorbet, tindved marengs,
karamellisert hvit sjokolade ganache
Kr. 950,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 480,-
Meny 4