Selskapsmenyer
Meny fra 13.07.2024-18.09.2024
Mat & Vinkjelleren fra Meny fra 13.07.2024-18.09.2024
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Oksecarpaccio
Lettrøkt auberginkrem, aspargesbønner, pinjekjerner & kapers
***
Tunfisk sashimi
Yuzu ponzu, agurk, reddik & chilimajo
***
Kremet skalldyrsuppe
Taskekrabbe ravioli, fenikkel & pepperot
***
Fritert skate
Avocado-urteemulsjon, pico de gallo & myk maistortilla
***
Pani puri
Jordskokk, mandel, eple & parmesan-soppespuma
***
Stekt isgalt
Blomkål i variasjon, spinat & soya-nøttesmør
***
Kokos espuma
Tinnvedsorbet
***
Lam
Maiskompott, bulgur-quinoa, samosa med spinat & feta, tomat, lammesjy
***
Dagens oster
Aprikoskompott, brioche med pistasj,
Valnøtt, tørket frukt & glaserte pecannøtter
***
Hasselnøttkake
Rømmemousse, pæresorbet, pærecoulis
Meny 1055,-
Standard Vinmeny 930,-
Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Tunfisk sashimi
Yuzu ponzu, agurk, reddik & chilimajo
***
Okse
Tyttebær, sylta løk, kremet peppersaus
***
Blåbærterte
Nyrsorbet
Kr. 950,-
Meny 3
Tunfisk sashimi
Yuzu ponzu, agurk, reddik & chilimajo
***
Kremet skalldyrsuppe
Taskekrabbe ravioli, fenikkel & pepperot
***
Stekt isgalt
Blomkål i variasjon, spinat & soya-nøttesmør
***
Lam
Maiskompott, bulgur-quinoa, samosa med spinat & feta, tomat, lammesjy
***
Hasselnøttkake
Rømmemousse, pæresorbet, pærecoulis
Kr. 950,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 480,-