Selskapsmenyer
Meny fra 25.09.2025
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Ny meny fra 25.09-04.11.2025
Ørrettartar
Dill, cremefraiche- snøfrisk krem
agurk- yuzu saus
***
Gravet hjort
Tyttebær, rista hasselnøtt, bruet smør
***
Steinsopp- estragon suppe
Røkt andehjerte, rug chips, syltet sopp, rødløk
***
Asiatisk rekekrokett
Ghoa, gressløk & kimchi
***
Gnocchi
Sylta gresskar, granateple og grønnkål
***
Stekt rødspette
Artiskokk- potetsalat & brunet smør med kapers
***
Eplegranite
Solbær sorbet
***
Iberico Svin
Brokkolini, spinat, jordskokk,
rødbete og eplecidersaus
***
Dagens oster
Pekan, knekkebrød, rosiner, kvedepure
***
Melkesjokolade bonnet
Rips, mandel og Cremefraiche sorbet
Meny 1110,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-
Meny 2
Asiatisk rekekrokett
Ghoa, gressløk & kimchi
***
Andebryst
Røkt andehjerte, spinat, grønn peppersaus
***
Lun eplekake
Vaniljeis, eple- solbær broken gel
Kr. 985,-
Meny 3
Ørrettartar
Dill, cremefraiche- snøfrisk krem
agurk- yuzu saus
***
Steinsopp- estragon suppe
Røkt andehjerte, rug chips, syltet sopp, rødløk
***
Stekt rødspette
Artiskokk- potetsalat & brunet smør med kapers
***
Iberico Svin
Brokkolini, spinat, jordskokk,
rødbete og eplecidersaus
***
Lun eplekake
Vaniljeis, eple- solbær broken gel
Kr. 995,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-