Statholderens Mat & Vinkjeller

Selskapsmenyer

Meny fra 10.04.2025

 

 

For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.

 

 Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.

Meny 1

Grilla kveite
Dillemulsjon, agurk broken gel, rugchips
***
Tunfisktartar
Tom ka espuma, kimchisesam, fritert wonton
***
Aspargessuppe
Løk-shiitakerullade, vårløk, asparges, sylta rødløk, sprøtt kyllingskinn
***
Sellerikebab på sellerilefse
Yoghurt-rødløk-myntekrem, granateple, hjerteblad & pinjekjerner
***
Svinedumpling
Palo svinebuljong, vaktelegg, bok choi, rettich
***
Bakt røye
Gnocchi, confitert fennikel, blåskjell-petit poissaus med trøffel
***
Pære-ingefærsorbet
Lime-ingefærgranite
***
Honning-pepperglasert andebryst
Andeconfit krokett med chevre, grønnkål, rødbet, jordskokk, timian-sjalottløksaus
***
Dagens oster
Pekan, bananbrød, basilikumhonning, aprikpos- tinnvedkompott
***
Sitronterte på mandelbunn
Italiensk marengs, bringebærsorbet, bringebær broken gel & mandelcrunch

 Meny 1110,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-

Juicemeny 500,-

Menyen må bestilles før 21:00

 

 

 

Meny 2

Tunfisktartar
Tom ka espuma, kimchisesam, fritert wonton
***
Kalveentrecote
Spinat, asparges, løk-shiitakerullade,
bakt gulrot, rødvin-estragonsaus med smør
***
Sjokoladefondant
Pasjonsfrukt-rom is, karamellisert ananas

Kr. 985,-

 

 

 

 

 

Meny 3

Grilla kveite
Dillemulsjon, agurk broken gel, rugchips
***
Aspargessuppe
Løk-shiitakerullade, vårløk, asparges,
sylta rødløk, sprøtt kyllingskinn
***
Bakt røye
Gnocchi, confitert fennikel, blåskjell-petit poissaus med trøffel
***
Honning-pepperglasert andebryst
Andeconfit krokett med chevre, grønnkål, rødbet,
jordskokk, timian-sjalottløksaus
***
Sitronterte på mandelbunn
Italiensk marengs, bringebærsorbet,
bringebær broken gel & mandelcrunch
Kr. 995,-