Selskapsmenyer
Meny fra 07.11 til 21.12
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
***
Lettrøkt rødbettartar
Puylinser, kapers, gulbeteperler, daddel-klementinvinaigrette, hasselnøtt, pepperotkrem & rugchips
***
Blåskjell- safran suppe
Blåskjellragu med selleri- gulrotbrunoise, kamskjell & fennikel
***
Ribbekrokket
Rødkålsalat, chili emulsjon, soya-soppsjy
***
Breiflabb
Blomkålpure, miso- beurre blanc, bok choi & fritert nori
***
Torsk
Rotfruktpure, rosenkål, jordskokk, sprukket rødvinssaus
***
Te granite
Pære-lime ingefærsorbet
***
Andebryst
Andehjerte, pommes anna, spinat, sylta rødløk, kvedepure, selleripure & Madeirasaus
***
Dagens oster
Bananbrød, pecan, portvinsgastrique & fiken
***
Ostekakekrem
Kornmo- kanel crunch, kirsebær- eplekompott, kirsebærsorbet
Meny 1055,-
Standard Vinmeny 930,-
Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
***
Entrecôte
Soppkrem, spinat, rødløk, peppersaus
***
Sjokoladefondant
Vaniljeis, solbærcoulis
Kr. 950,-
Meny 3
Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
***
Blåskjell- safran suppe
Blåskjellragu med selleri- gulrotbrunoise, kamskjell & fennikel
***
Torsk
Rotfruktpure, rosenkål, jordskokk, sprukket rødvinssaus
***
Andebryst
Andehjerte, pommes anna, spinat, sylta rødløk, kvedepure, selleripure & Madeirasaus
***
Ostekakekrem
Kornmo- kanel crunch, kirsebær- eplekompott, kirsebærsorbet
Kr. 950,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 480,-
Meny 4
Stor Dansk julefrokost.
(Må forhåndsbestilles og må nytes av alle rundt bordet.)
Kommer i 4 serveringer
Det kalde
Dansk marinert sild med karrisalat, Oberstinnesild, reker med sitronmajones, gravet laks med sennepssaus & roastbiff med sprøstekt løk.
Det lune
Fritert rødspette med med remulade & lun leverpostei med bacon og sopp.
Det varme
Frikadeller, ribbensteg med rødkål, andebryst med epler, svisker og madeirasaus.
Så den søte avsluting
Modnet oster med fiken og bananbrød & ris a la mande med lun kiserbærsaus.
995,- kr per person.