Selskapsmenyer
Meny fra 05.11
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Gravet ørret
Potet, purre, dill og reddik
***
Oksetartar
Linser, kapers, selleri, rødbete og pepperrot
***
Sjøkrepssuppe
Marinert kveite, sukkererter og fennikel
***
Sprøstekt squashkake
Paprika, tomat og basilikum
***
Bakt torsk
Blomkål-trøffel puré, erter, bacon og rødvinssaus
***
Røkt lam
Rotmos, rosenkål, tyttebær og lammevelouté
***
Te granite
Pære- lime og ingefær sorbet
***
Andebryst
Grønnkål, grilla sellerirot, sylta rødløk og madeirasaus
***
Dagens oster
Pekan, fikenkompott og bananbrød
***
Ostekakekrem
Kirsebær- eplekompott og kirsebær sorbet
Meny 1110,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-
Meny 2
Sprøstekt squashkake
Paprika, tomat og basilikum
***
Lam
Lammekrokett, Rotmos, rosenkål, tyttebær og lammevelouté
***
Mørk sjokolademousse
Hasselnøtt, solbær sorbet og krydderkake
Kr. 985,-
Standard Vinmeny 775,-
Oppgradert Vinmeny 1015,-
Juicemeny 300,-
Meny 3
Gravet ørret
Potet, purre, dill og reddik
***
Sjøkrepssuppe
Marinert kveite, sukkererter og fennikel
***
Bakt torsk
Blomkål-trøffel puré, erter, bacon og rødvinssaus
***
Andebryst
Grønnkål, grilla sellerirot, sylta rødløk og madeirasaus
***
Ostekakekrem
Kirsebær- eplekompott og kirsebær sorbet
Kr. 995,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-


