Statholderens Mat & Vinkjeller

Selskapsmenyer

Meny fra 07.11 til 21.12

 

 

For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.

 Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.

Meny 1

Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
***
Lettrøkt rødbettartar
Puylinser, kapers, gulbeteperler, daddel-klementinvinaigrette, hasselnøtt, pepperotkrem & rugchips
***
Blåskjell- safran suppe
Blåskjellragu med selleri- gulrotbrunoise, kamskjell & fennikel
***
Ribbekrokket
Rødkålsalat, chili emulsjon, soya-soppsjy
***
Breiflabb
Blomkålpure, miso- beurre blanc, bok choi & fritert nori
***
Torsk
Rotfruktpure, rosenkål, jordskokk, sprukket rødvinssaus
***
Te granite
Pære-lime ingefærsorbet
***
Andebryst
Andehjerte, pommes anna, spinat, sylta rødløk, kvedepure, selleripure & Madeirasaus
***
Dagens oster
Bananbrød, pecan, portvinsgastrique & fiken
***
Ostekakekrem
Kornmo- kanel crunch, kirsebær- eplekompott, kirsebærsorbet

Meny 1055,-

Standard Vinmeny 930,-

Oppgradert Vinmeny 1160,-
Juicemeny 480,-

Menyen må bestilles før 21:00

 

 

Meny 2

Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
***
Entrecôte
Soppkrem, spinat, rødløk, peppersaus
***
Sjokoladefondant
Vaniljeis, solbærcoulis

Kr. 950,-

 

 

 

 

Meny 3

Potetblini med lettgravet ørret
Dillemulsjon, sylta sennepsfrø, reddik, agurk
***
Blåskjell- safran suppe
Blåskjellragu med selleri- gulrotbrunoise, kamskjell & fennikel
***
Torsk
Rotfruktpure, rosenkål, jordskokk, sprukket rødvinssaus
***
Andebryst
Andehjerte, pommes anna, spinat, sylta rødløk, kvedepure, selleripure & Madeirasaus
***
Ostekakekrem
Kornmo- kanel crunch, kirsebær- eplekompott, kirsebærsorbet
Kr. 950,-

Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-

Juicemeny 480,-

Meny 4

 

Stor Dansk julefrokost.

(Må forhåndsbestilles og må nytes av alle rundt bordet.)

Kommer i 4 serveringer

Det kalde

Dansk marinert sild med karrisalat, Oberstinnesild, reker med sitronmajones, gravet laks med sennepssaus & roastbiff med sprøstekt løk.

Det lune 

Fritert rødspette med med remulade & lun leverpostei med bacon og sopp.

Det varme

Frikadeller, ribbensteg med rødkål, andebryst med epler, svisker og madeirasaus.

Så den søte avsluting

Modnet oster med fiken og bananbrød & ris a la mande med lun kiserbærsaus.

995,- kr per person.