Selskapsmenyer
Meny fra 10.04.2025
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Grilla kveite
Dillemulsjon, agurk broken gel, rugchips
***
Tunfisktartar
Tom ka espuma, kimchisesam, fritert wonton
***
Aspargessuppe
Løk-shiitakerullade, vårløk, asparges, sylta rødløk, sprøtt kyllingskinn
***
Sellerikebab på sellerilefse
Yoghurt-rødløk-myntekrem, granateple, hjerteblad & pinjekjerner
***
Svinedumpling
Palo svinebuljong, vaktelegg, bok choi, rettich
***
Bakt røye
Gnocchi, confitert fennikel, blåskjell-petit poissaus med trøffel
***
Pære-ingefærsorbet
Lime-ingefærgranite
***
Honning-pepperglasert andebryst
Andeconfit krokett med chevre, grønnkål, rødbet, jordskokk, timian-sjalottløksaus
***
Dagens oster
Pekan, bananbrød, basilikumhonning, aprikpos- tinnvedkompott
***
Sitronterte på mandelbunn
Italiensk marengs, bringebærsorbet, bringebær broken gel & mandelcrunch
Meny 1110,-
Standard Vinmeny 975,-
Oppgradert Vinmeny 1215,-
Juicemeny 500,-
Menyen må bestilles før 21:00
Meny 2
Tunfisktartar
Tom ka espuma, kimchisesam, fritert wonton
***
Kalveentrecote
Spinat, asparges, løk-shiitakerullade,
bakt gulrot, rødvin-estragonsaus med smør
***
Sjokoladefondant
Pasjonsfrukt-rom is, karamellisert ananas
Kr. 985,-
Meny 3
Grilla kveite
Dillemulsjon, agurk broken gel, rugchips
***
Aspargessuppe
Løk-shiitakerullade, vårløk, asparges,
sylta rødløk, sprøtt kyllingskinn
***
Bakt røye
Gnocchi, confitert fennikel, blåskjell-petit poissaus med trøffel
***
Honning-pepperglasert andebryst
Andeconfit krokett med chevre, grønnkål, rødbet,
jordskokk, timian-sjalottløksaus
***
Sitronterte på mandelbunn
Italiensk marengs, bringebærsorbet,
bringebær broken gel & mandelcrunch
Kr. 995,-