Selskapsmenyer
Meny fra 16.11-22.12.2023
Mat & Vinkjelleren fra 16.11-22.12.2023
For reservasjoner over 6 personer må det forhandsbestille en felles meny.
Verten for selskapet må rett og slett bestemme en felles meny til alle.
Dette er ikke mulig å kombinere mellom menyene.
Dersom noen har allergier eller har råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene overfor dem.
Meny 1
Gravet laks
Potet, snøfrisk, dill & sennep
***
Røkt rødbet tartar
Puy linser, gulbeter, estragon emulsjon & rug chips
***
Kremet skalldyrsuppe
Skalldyrs dumplings, edamame, sukkererter & granateple
***
Hjemmelaget steambun
Anderillete, spicy rødkål & gressløk emulsjon
***
Bakt piggvar
Petit pois pure, syltet tomat, grønnkål & blåskjellsaus
***
Stekt torsk
Rotfrukt, rosenkål, bacon & rødvinssaus
***
Nyrsorbet
Tindved granite
***
Variasjon av ullgris
Bakt rotgrønnsaker, spinat, kvede &
Rødvin-kryddersaus
***
Dagens oster
Glaserte pekannøtter, fikenkompott,
Portvinsgastrix, bananbrød
***
Glasert hasselnøtt mousse
Syltet pære, krydderkake & solbærsorbet
Meny 995,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 450,-
Meny 2
Gravet laks
Potet, snøfrisk, dill & sennep
***
Andebryst & andehjerte
Rødkål, brokkolini, selleripure & maderirasaus
***
Pasjonsfruktterte
Bringebær sorbet, marengs og bringebær
Kr. 875,-
Meny 3
Gravet laks
Potet, snøfrisk, dill & sennep
***
Kremet skalldyrsuppe
Skalldyrs dumplings, edamame, sukkererter & granateple
***
Stekt torsk
Rotfrukt, rosenkål, bacon & rødvinssaus
***
Variasjon av ullgris
Bakt rotgrønnsaker, spinat, kvede &
Rødvin-kryddersaus
***
Glasert hasselnøtt mousse
Syltet pære, krydderkake & solbærsorbet
Kr. 945,-
Standard Vinmeny 875,-
Oppgradert Vinmeny 1095,-
Juicemeny 450,-
Meny 4
Stor Dansk julefrokost.
Kommer i 4 serveringer på flotte fat som gjestene selv sender rundt og deler seg imellom.
Det kalde
Dansk marinert sild med karrisalat, Oberstinnesild, reker med sitronmajones, gravet laks med sennepssaus & roastbiff med sprøstekt løk.
Det lune
Fritert rødspette med med remulade & lun leverpostei med bacon og sopp.
Det varme
Frikadeller, ribbensteg med rødkål, andebryst med epler, svisker og madeirasaus.
Så den søte avsluting
Modene oster med fiken og bananbrød & ris a la mande med lun kiserbærsaus.
995,- kr per person.