À la carte
Meny fra 11.04.2024-23.05.2024
Forretter
Alle selskap over 6 personer bes om å velge en felles meny utifra selskapsmenyene
Kveite & Råreke
Avocadokrem, edamame, sylta ingefær & rischpis
Fisk, skalldyr, sennep
260,-
Oksetartar
Pepperrotkrem, puffet pute & rødbet
Egg, gluten, melk, sennep, sulfitt
260,-
Softshell crab
Mango, gressløk emulsjon, reddik & soya-sesamglace
Gluten, sennep, egg, sulfitt, skalldyr
260,-
Hovedretter
Breiflabb
Radicchio, potetkrem, sitron & meunier saus
Melk, fisk, sulfitt, sennep
485,-
Røye
Asparges, kål, reddik & blåskjell- pepperrotsaus
Fisk, bløtdyr, melk, sulfitt, sennep, selleri
475,-
Kylling
Kremet risoni, tomat, glasert løk, kål & estragonsaus
Melk, gluten, selleri, sulfitt, sennep, egg
475,-
Entrecote
Asparges, tomat, grønnkål & bearnaise
Melk, sennep, sulfitt, egg, selleri
495,-
Desserter
Dagens oster
Knekkebrød, fikenkompott, pecannøtt
& basilikumshonning
Nøtter, melk, gluten, sulfitt
230,-
Vannbakkels
Pistasjkrem & bringebær sorbet
Melk, egg, gluten, nøtter
230,-
Melkesjokolademousse
Tindvedsorbet, daim, fennikel
Melk egg
230,-
Liten frisk
180,-