Maison Aneth

Maison-Anneth.jpg

Maison Aneth er Stiansens feriehus i den Provencalske byen Lorgues.

Huset er til leie når vi ikke bruker det. Maison Aneth er en praktfull villa på 350 kvadratmeter. Vi har 7 soverom, 4 bad og god sengeplass til 14 personer. Tre familier med barn får god plass i huset. Underetasjen er laget til en egen leilighet med to soverom, oppholdsrom og kjøkken. Det er en egen terrasse utenfor leilighetens inngang.

Hagen er på 4 mål, full av oliventrær, frukttrær og masse ville og dyrkede urter. Det er en 300 kvadratmeters stor terrasse med oppvarmet basseng, utekjøkken og en pergola som skaper skygge for hyggelige lunsjer.

Utsikten fra huset er formidabel. Her kan en se ut over hele Provence fra Frejus i øst og Toulon i vest.

Lorgues ligger 90 km vest for Nice med en times kjøring fra Nice Airport. Lorgues byr på alt det en drømmer om i en Provencalsk landsby. Her er Provence største marked hver tirsdag formiddag. Når det ikke er marked finnes det små slakterbutikker, bakere og grønnsakhandlere, cafeer og restauranter. Lorgues ligger omringet av gode vinmarker. Her lages mange av de beste vinene i Côtes de Provence. Vi tar oss ofte korte sykkelturer og lesker oss med kvalitetsvin rundt hvert hjørne.

Lorgues ligger midt i fylket Var. Fylket er kjent som det grønne Provence og har flotte naturopplevelser å by på. Vår favoritt er Gorges de Verdon, Europas største canyon. Her er det mulig å padle langt inn i elven Verdon som har kilt seg ned i grunnen med opp til 700 meters ville og høye stup langs elvekantene.

Liker en best saltvann, så tar det 45 minutter å kjøre til St. Maxime som er en hyggelig badeby på Côte d'Azur. Ta båten fra havnen over sundet til St Tropez, Frankrikes hotteste og hyggeligste fiske/jetsett by.

http://www.finn.no/r/feriehus-hytteutleie/object?finnkode=51161059&type=ADVERT&searchclickthrough=true

 

Mulighetene er mange i og rundt Maison Aneth.

Kontakt

Ring Bent Stiansen på 
99 22 51 29 
og forhør dere om huset er ledig når dere ønsker noen avslappende dager i Provence.

Dere kan også sende en mail til

Priser pr. uke fra 18.000,- til 34.000,-.

Statholdergaarden Statholderens Mat & Vinkjeller